Followers

Monday, 18 March 2013

Dinner with love.

Hi & Assalammualaikum..

Cerita tunang kita hold dulu..
Nanti boring plak ek.. HIKS!!~ :P

Weekend aritu weekend yg awesome lah!!
Plan nak dinner dengan Nad adalah 2 hari sebelum..
Kebetulan kitaorang masing2 memang takde hal weekend tu, terus meet up utk dinner..
Susah jugak sebenarnye kitaorang dua nak jumpa..
Kalau eshat,wan ada futsal, kalau kitaorang ikut baru lah jmpa..
Kalau tak, pendam rindu, pendam cite jela.. HIHIHI!!~

Dinner pon tak dan nk booking.. Just walk in je..
Sebab nanti plan betul2, takot tak jadi..
Kitaorang dinner kat Medan Ikan Bakar Sg Merab..
Cuma lepak makan je..
Lepas pada tunang aritu, memang nak sangat jumpa makcik sorang tu..
Macam2 cerita nk share.. Macam2 cerita nk gosip.. Perempuan kan.. Normal lah tu.. :D


Ni menu sy..
Nasik goreng ayam..
Rasa ok ok je..
Sebab dah lapar, telan jerrrr..


Dan ni sup tulang..
Harga RM5.. Rasa pon ok jugak..


Dan ni menu nad..
Nasi goreng cili padi & sup ekor..

Oh! Dah la staff yg amek order kt kedai ni kurang ajarsss sikit..
Nyampah.. -..-


Makanan dah sampai baru sibuk2 nak amek gambar.. HIHIHI!!~
Opssss! Sorry.. Gambar pecah..
Handfone ku malam2 camera so so je.. :P


Kesayangan sy & Nad..
Oh plzzz la Eshat, Wan..
Masing2 dah dapat gajet tak pandang kiri kanan dah..
Panggil pon buat dek je.. -.-'
Lepak2, sekali TERplan pulak esok nye mandi waterfall pulak..
Diaorang kecoh lagi kepoh plan nk pi waterfall mana semua la..
Dan siap ada request sambal cili api mak lagi.. Kemainnnn tau!

Thanks Nad,wan & eshat for your time :D

Love, Rina Ellisa

10 comments:

  1. oihhh rasa lapar tgk nasik goreng cili padi tu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamakk... sorryyy.. tak sengaja.. hihihi :P

      Delete
  2. kenyang daku tengok makanan di atas... lapo kot tika ini... huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. opssssss!!! sorry kak mahirah.. nurul tak sengaja upload pepagi ni.. hihihi :PP

      Delete
  3. Hahaha. Rasa nak lempang laju laju je makcik amek oder tu.
    Ada ke patut boleh cakap "tadi tak oder" , eh mulut kauuu !!! Gggrr.

    P.s : kite da update entry lubuk manggis. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan.. biadapsss sgttt -..-

      ohkey.. berjaya di terjahhhh entry tu.. syabas bebeh!!! :D

      Delete
  4. waaa . lapar plak tgk nasi goreng tu . nyum2 !

    ReplyDelete
  5. Kecur liur tgk sup...sedapnyeeee :-)

    ReplyDelete