Followers

Wednesday, 20 March 2013

eDay Irina : Candid..

Hi & Assalammualaikum..

Terasa nk review semua gambar yg dapat..
Sorry kalau blog ni banyak2 kali ulang event yg sama..
Tapi gambar yg berbeza.. :))


Nice!
Lin, kenapakah muka kau begitu?? Nak serang hendap sape? HAHAHA!!~
oh Yea! 5 orang dalam gambar ni dah bertunang.. Siapa dia? Biarlah rahsia.. :D


Ateh (makcik sebelah arwah ayah), Qila, kak Ngah, Umie, Nad, Faten & Elle nampak muka sikit je..
Seronok tgok gambar ni..
Sebab macam2 experesi muka.. :D


Me in royal blue.. Like! Like! Like! :D
Terserlah kepalsuan hidung di situ.. wuhuuuuuuu!


Peace yawwwwww!!~
Thanks uolls.. Ada di sisi ku time ni.. :)


Dari tab awak kan nad?
Nice shoot..


My opismate..
Oh Firhan! Kenapa tak senyum tuuuuuuuuu.. :P


Apa lah makcik duaorang ni borak kan..
Sorang tunjuk gigi dia yg tersusun cantik tu, sorang lagi macam fikirkan sesuatu mungkin.. HIHIHI!!


Peaceeeeeeeee!!! :D
Amboi Jern, gelak besar tu ha..
Eshat! Nape pandang i camtu?? -.-


Ada kejadian di sebalik gelak tawa diaorang.. HAHAHA!!~

Semua nya tersemat rapi dalam memori ku..
Thanks Allah..
Thanks mom..
Thanks my family..
Thanks my friends..
Love u all so much!! :D

Love, Rina Ellisa

20 comments:

  1. Amboi ibu Firhan... sakan senyum hehe...
    sweetlah gambar nurul dgn si dia 2 dari bawah ni...

    Semoga pasangan comel ini bahagia hingga ke akhir akhir hayat... ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin.. Thanks Kak Mahirah dgn doa mu kak :)

      Kak faezah happy sgt kak.. hihihi..

      Delete
  2. rina!!ur cute :D hahahaha.....selamat menjalani "darah manis" :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhahah.. thanks eika..

      insyaAllah akn ku jalani "darah manis ni" :D

      Delete
  3. biasala k.mahirah..ibunya yg lebih...hahahhaa..suka2 tgk gmbr2 ni....dh jadi tunang org dh nurul...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha... kak faezah happy sgt tu.. :D

      cam tak cye dah jdi tunang org dah kak.. :)

      Delete
  4. tahniah...kna bnyk sbr, bnyk dugaan tie bertunang ;)

    ReplyDelete
  5. rina, akak ambil gmbr rina ye..nak buat entry kt blog :p

    ReplyDelete
  6. alaa rina, akak xleh nak save gmbr awk la..nti emelkan gmbr awk ye.. riena1986@gmail.com..gmbr awk sorg yg clear..heee..bg 3 4 keping ke..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaa kak.. kita tak tau nk email gmbr yg mane.. Y__Y

      Delete
  7. Ala gambar kita yang tunjuk gigi tu. Rasa nak bunuh diri pulak tengok. Hahahaha.
    Aahla tab kita , wah kurlass kuku berinai inai. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahha.. kurlasss kau kuku berinai tau :P

      ok lah gambar tu.. cam rabbitttttt :D

      Delete
  8. cantik dear. combination yg cun! royal blue & yellow. nice gilerrrrssss....

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum. manisnya awak! semoga cepat2 kawin. hehhehe

    ReplyDelete