Followers

Tuesday, 12 March 2013

eDay Irina : My Friends..

Hi & Assalammualaikum..

Tq uolls datang :')
Diaorang smpai time sy tengah make up..
Salam cium pipi kiri kanan, duk borak2 jap.. Pastu baru diaorng pi makan..
Rombongan kan lambat sampai..
Ada yg dah balik dulu sebab ada hal..
Mane yg stay, dapat lah tengok sy di sarungkan cincin :)


Ema tak dapat tunggu lama, sebab dia ada hal..
So, sebelum majlis mula kitaorg ramai2 amek gambar dulu kat pelamin..


Lin je tunggu..
Lin dtg dengan Ema.. Sempoi je dak sorang ni..
Make up tak, apa pon tak.. :P
Tq lin & ema datang aku tunang..


Jane in da houseeeeeee!!!
Lama oooo dah tak jumpa dia..
Sekali jumpa dah pakai gigi besi..
Kita geng beb! :D


Zaihan pon datang..
Dia smpai petang.. Sebab dia keje pagi time tu..
Takpe, asalkan dtg majlis sy pon happy dah.. :D


My adik, Umie dtg sekali dengan Qila..
Thanks dik bagi bunga.. Along sukaaaaaaaa!! :D
Berjaya tahan dia smpai tunggu majlis.. Kalau tak, dia nak cabut awal..
Lama dah tak jumpa budak sorang ni..
Padahal dekat je kitaorang.. HIHIHI!!~


Gambar dengan Qila berdua takde.. Y__Y
Gambar bertiga je ade...
Thanks Qila sanggup datang dari Perak..
Nanti, turn ko aku turun sne pulak ye.. InsyaAllah..
Miss u all berdua..


Makcik Nad ni pon smpai sy tengah make up..
Smpai2 je terus peluk cam taknak lepas pon ade makcik tu.. HAHAHA!!~
Its ok makcik awak tak dpt tolong pape..
Make sure i kawen nanti, u kena ada ok.. :D


Gambar dengan elle berdua pon takde.. Y__Y
Dok sibuk sgt dia snap gmbar kitaorang, sekali gambar sy berdua dengan dia takde..
Nasib baik gambar bertiga ni ada..

Elle dtg sehari sebelum majlis, dia tido umah sy..
Thanks Elle tolong nina..
Nasib baik Elle ade.. Dapat tolong nina.. Tak cukup tangan jugak sbenarnya.. HIHIHI!!~ :D
InsyaAllah, ur turn nina akan tolong Elle pulak eh..


Sy suka gambar ni..
Nampak sweet pulak kitaorang dua.. HAHAHA!!~
Thanks makcik sedondon dengan kita BIRU+KUNING :P


My opismate.. Kak Nad, Kak Sue, Kak Faezah & Firdaus..
Thanks sudi datang..
To my opismate yg lain, sorry nurul tak dapat jemput semua..
InsyaAllah, nurul kawen nanti nurul jemput semua yea :D


Kema dtg hari sabtu.. Sebab ahad dia ada hal..
Sesat2 jugak lah nak smpai umh sy.. HUHUHU!!~
Btw, thanks kasi set mandian tu.. Syg nak guna :P
Kema dulu 1 teknik dengan eshat & 1 kelas rasa nya..
Diaorang memang kenal dari dulu.. Dan kema dulu sekolah seri sepang sama dgn sy..
Thanks Kema!


Dan ni geng2 eshat dari putrajaya..
Merangkap kawan baik dia..
Lepak bersama, futsal bersama..
Tq uolls..


Ni gmbar sesama sebelum majlis..
Suka gambar ni :D


Dan ni gambar selepas majlis..
Thanks u olls sudi pakai baju bertema kan royal blue+yellow..
Tercapai jugk hajatku tengok my friends sedondon je :D
Nice.. I like!

Thanks kawan2 datang majlis sy..
Mintak maap kalau ada terkurang atau terlebih..
Jangan lupe sy kawen nnti datang bawak hadiah besar ohkey!! HAHAHAH!!~
Joke lah.. Uolls dtg dengan senyuman pon dah cukup happy dah..
Happy sgt2 korang datang.. Sama-sama share moment indah ni dalam hidup sy..
Thanks so much my friends! Love u all!! :D

Love, Rina Ellisa

18 comments:

  1. nampak cantik rina.combine warna kuning dengan biru mmg menyerlahkan keserian rina.

    ReplyDelete
  2. Yeah ! Kita suke jugak gambar yang kita 2 tu.
    Tapi kalau kita masih bergigi besi mesti lagi best kannn. :D

    p.s : nnt jangan lupa jadi MUA kita. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..

      Takpe2, nti awk pakai balik ea gigi besi okeh..

      ha MUA??? :O

      Delete
  3. helo helo helo..x mekap pon dlm gmba muke glow..ahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hoiiiii.. menjelma pulak dia kat sini.. hahahhaha..

      ye ye lin.. glow muka ko.. hahahhaha :D

      Delete
  4. wahh.. :D
    Nicee nicee.. :D
    i labb u beb! *pelokk tiomm*

    ReplyDelete
  5. wewitt...chantek sgt rina...combination yellow n blue ngam jugak eh :p
    rina pelamin pon suweet je..rina diy ke pelamin tu?

    ReplyDelete
  6. cantik la...pelamin simple aje tp nice!

    ReplyDelete
  7. berseri2nya..menyerlah warna tu...

    ReplyDelete
  8. sorry sgt akak tak dpt dtg T__T

    ReplyDelete
    Replies
    1. its ok kak.. sy kawen nti wajib datang tau! :)

      Delete