Followers

Friday, 29 March 2013

eDay Irina : Official Photographer..

Hi & Assalammuaalaikum..

Gambar dari OP dah dapat semua nya..
Alhamdullilah, nasib baik gambar dengan family ada..
Dah edit rasa macam eh eh eh lawa2 lah gmbar.. HEHEHE!!~







Tu je.. Yang lain2 takyah la letak..
Sy hire OP just untuk snap, edit & burn je..
Edit photo pon dalam 10gambar keping..
Gambar yg lain2, burn dalam cd je..
Dan cuci lah sendiri.. :D
Total OP RM250 termasuk caj pengangkutan OP dari putrajaya ke salak tinggi..
Nak hire ADAP Photog, boleh call Ad 012 - 3017 7622...

Love, Rina Ellisa

18 comments:

  1. Assalamualaikum. baju awak tu cantik lah. memang naik serinya. hehehe. hopefully korang kawin cepat. hehehhe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam.. insyaAllah Sheila.. Same2 lah kita doa sy cepat kawen.. hehehe :P

      Delete
  2. cntik dear ^^.. kombinasi kaler yg uhhh >_<

    ReplyDelete
  3. cantik!warna bright... :)

    ReplyDelete
  4. Atototo comel jeee ! Sukaaaa. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehhe.. *malu la* *gedikkkkk* hahahahhahah :D

      Delete
  5. Semua gambar cantik dan awak pun cantik!

    ReplyDelete
  6. wah..sungguh shomellll..blocking terus warnanye..sgt suka..nice3!hehe

    ReplyDelete
  7. Rina.... handbouquet ni pun buat sendiri ke... nak buat mcm ni jugak. tapi tak reti nak DIY sgt.... nak save bajet.. huhu T-T

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah buat sendiri Hannah.. pakai kertas crepe je.. try la buat =D

      Delete