Followers

Tuesday, 26 March 2013

Happy Birthday Mommy To Be, Nomie :)

Hi & Assalammualaikum..

Lupa arini 26Mac birthday Nomie..
Aini(classmates) whatsapp wish kat group baru ingat.. Y__Y

*gambar 2011*

Happy Birthday Mek Nomie yg ke 24 tahun.. :)
Semoga panjang umur & di murahkan rezeki..
Semoga bahagia selalu di samping husband & baby nanti..
Semoga baby dalam perut tu baik2 je.. *jangan noty2 ye baby,aunty ell babap nanti* :P
Semoga jadi ibu/mummy/mama yg baik,penyayang, pemurah & semua nya lah.. HIHIHI!!~
Semoga jadi isteri yg solehah..
Semoga jadi kawan yang terus di sayangi..
Semoga jadi insan yang taat perintahNya..
Semoga segala urusan kau nanti di permudahkan.. Amin..

Jangan stress2 keje tau..
Jaga kesihatan.. Jaga makan semua..
Aku kat sini doakan semua nye baik2 smpai lah kau bersalin nanti..


*sumber : google*

To Baby :-
Behave ye dalam perut ibu tu.. Aunty elle tak sabar nak jumpa awak ni..
Tak sabar nak kiss kiss, gomol2 awak.. :D
Semoga semua nya di permudahkan nanti.. InsyaAllah..
Peluk, ciom utk mommy to be, Pn. Normah Saian..
I Miss u frenz.. :D

Love, Rina Ellisa

3 comments:

  1. Assalamualaikum , selamat hari lahir buat kawan awak. semoga beliau dan baby dalam kandungan sihat walafiat. korang cute!

    ReplyDelete
  2. seronoknye tgok org peknen..moga kawan awak pjg umo..jge kandungan baik2

    ReplyDelete