Followers

Monday, 1 April 2013

Jelly Bunny, KLCC..

Hi & Assalammualaikum..

Bila eshat offer nak beli kan kasut baru terus macam YEAYYYYYYYYY!!!~ :D
Dia kesian agaknye tengok kasut sy.. Pakai lah kasut kesayangan flat shoes leopard tu sampai lunyai..
Tu la kasut pegi keje.. Tu la kasut pegi jalan.. Sian kan..
Lagi satu bahagian tapak dah terbelah dua.. *kasut boleh lipat dua*
Kalau time hujan atau lalu tempat berair, tau2 je mesti tebus air sampai dalam Y__Y
Pastu mengomel sensorang kasut lembab.. HUHUHU!!~

Jadinya, survey la apa kasut nak..
Flat shoes lah jadi pilihan..
Kasut jenis ni selesa.. Pakai la pegi mana pon sesuai..

Dah survey2 ape nak, kita beli Jelly Bunny la..
Kasut ni pon baru je ade kat Malaysia ni..
Jenis kasut ni bergetah.. Kalau hujan atau lalu tempat berair ok je..
Takyah risau dah air masuk ke ape..
Bau kasut ni wangi.. Cam bau gula2..
Tapi eshat cakap cam bau ke****.. HAHAHA!!~

Lepas pegi kenduri Kak Lin kt Sg. Buloh, terus pi KLCC..
Kedai kasut ni ada kt Mid Valley & KLCC je..


Dari jauh nampak kedai ni rasa nk jerit sebab sukaaaaaaaaaa.. HAHAHA!!~
Ramai org.. Laga2 muntot nak pilih kasut..
Kasut kat sini starting harga RM29.. Murah & mampu milik..


Start try kasut ape nak..
Ada la 2, 3 design kasut yg berkenan..
Tapi size pulak takde.. Y__Y
Saiz paling kecik 36 ye..
Agak susah jugak yg kaki kecik cam sy..


Kasut royal blue ni cantikkkkkkkk..
Tapi bila pakai cam tak selesa pulak jalan..
Muncung ke depan sangat..
Dan sgt frust size kasut ni 36 tapi besar... Y__Y


Tak dapat beli, posing jela dgn kasut ni..
Jenis kasut ni cam baldu sikit bahagian luar..
Ingat kan bear ni balon, sekali boleh duduk daaaa atas tu..


Macam2 colour ada, macam2 design ada..
Pilih la ape nak..
Walaupon murah & mampu milik.. Tapi beringat2 lah membeli..
Jangan tamak.. Lain kali boleh beli lagi.. *peringatan utk diri sendiri* HAHAHHAA!!~


My sugardaddy.. HAHAHAHA!!~
Dia lah bertanggungjawab membayar hasil belian haritu..
Yg kasut byk2 depan eshat tu bukan kasut sy yea..
Tu hiasan semata-mata.. :D



Haaaaaa.. Yg eshat pegang tu baru kasut sy..
Btw, thanks so much my fiance dengan reward ni.. :D
Lain kali reward lah selalu lagi.. HAHAHAHA!!~
Next, kita shopping lagi keh..


Ok, sebelum balik bergambar dulu..
Next kita datang beli lagiiiiiiiiiii...
Tapi, tgu kasut baru ni lunyai lagi lah.. HAHAHA!!~
Thanks so much my dear fiance.. :')

Hari ni kebetulan pakai baju sama dengan kasut.. hihihi..
Hari ni bau wangi semacam bawah meja..
Sebab ada kasut jelly bunny.. HAHAHA!!~
Smpai bos pon perasan bawah meja ade kasut comil.. :P

p.s : sy akan private kan blog.. tinggalkan email kalo nak di invite yea..

Love, Rina Ellisa

23 comments:

  1. Miahahaha. Kite baru cadang2 nak beli jugak kasut ni. Tapi takut melecet. Awak pakai dulu , nanti kalau okay bgtau kite eh. :P

    Please do invite me ye makcik. mekasih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. okeh makcik.. :)

      sila la beli jugak.. Kasut ni bestttttt.. HAHAHA :D

      okeh, nti kita invite awak yea..

      Delete
    2. Oh really ! Okay kalau best nnt nak beli. :P

      Delete
  2. alaa nape nak private lak ? :((
    ermm btw jgn blog kite taw . hehehe
    blueberry.kiwiey@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. heee.. ok, nti sy invite awak eh :D

      Delete
  3. eee comelnya ! kedai dia pun comel je kann . hehe . bella pun nak try jugak la kasut ni :D

    akak , nape nak private ? invite bella ye . hihi

    sabellamohamad@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti awak try tau..

      ok, nti akk invite awk ea :D

      Delete
  4. cik ellisa..knape private blog..baru je nk jadi stalker blog kamu..heheheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha.. :)

      Aness, bagi email nti.. nti aku nk invite ko sekali tau..

      Delete
  5. jelly bunny best!!sy dh beli 2 kasut kt situ!slesa pstu asik wngi je ksut kita.hehe.kn?

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah.. kasut ni wangi sgt2.. hihihi..

      kita letak kasut meja pon bau wangi je.. heeee :D

      Delete
  6. nanti invite kite jugakkk yea. hehehe.

    lienarani@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. okeh awk, nti kita invite awk eh :D

      Delete
  7. jgn private blog :'(
    kita suka jadi silent reader blog ni . :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. alololo.. awk kasi email ye.. nti sy invite keh :D

      Delete
    2. cikara86@gmail.com . nah nahh , terima kasih :)

      Delete
  8. cikara86@gmail.com
    nahh nahh :D

    ReplyDelete
  9. mcm best je jelly bunny nih...tp kaki fadh jenis kembang, mmg xseswai kot..

    jgn lupe invite fadh ;)

    bear_b90@yahoo.com

    ReplyDelete
  10. follow kt instagram tak puas, blog mesti follow jugeeee. hehehe.
    syarinaayu@gmail.com

    ReplyDelete
  11. eahrawks@yahoo.com. jgn lupa invite ya. sy silent reader blog ini :D

    ReplyDelete
  12. comel nye kasut tuu..

    alaaa..br follow..da nk private ke.. :(

    ReplyDelete
  13. lawanyaaaaaa kasut kat situ :D

    ReplyDelete