Followers

Friday, 15 March 2013

List Bride To Be..

Hi & Assalammualaikum..



I'm Bride To Be nowwwwww!!~ :D
Yeahhhh...
Sebelum ni sangat tak sabar & excited nk ada tittle ni..
Now, i get it.. Thanks God!
Lepas dapat tittle b2b, nanti dapat tittle m2b pulak.. Oh indah nya dunia!!
For those yg b2b jugak.. Feel free drop ur url blog kat komen entry ni eh..
Nanti sy update & letak kat "LIST BRIDE TO BE" kat bawah belah kanan blog ni..

Sy follow byk blog..
Tapi nk shortlist kan sape b2b tu agak susah jugak..
Sebab sy tak bape kenal b2b yang lain.. Maapkan sy.. Y__Y
So, jom share persiapan kawen kita!!
Thanks Ezma singgah & follow sini.. :)

Selamat berhujung minggu guys!

Love, Rina Ellisa..

9 comments:

  1. Fie tak buat pun blog b2b, entah la tak tahu nak tulis apa Rina. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Laaa.. Fie updte la preparation kawen. Fie kawen bulan bpe?

      Delete
  2. Yeayyyy. Hi b2b! Awk asal mane? Follow kamo jugakk ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi mira.. Rina asal selangor.. So Rina b2b selangor.. Heeee :)

      Thanks follow mira.. :)

      Delete
  3. Ala kite belum nak B2B lagi. Tamo kawan. Hahaha. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tapi dh letak dh pon awk dlm list b2b kite.. Lalalalala :pp

      Delete
  4. hye dear :)

    currently im doing some promo for hantaran fresh flower just for rm50 per dulang with 7 dulang min order.

    love,
    nora.

    http://weddingdecobynora.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. hi,blogwalking disini.jomlawat page saya dan like juga..tq

    ReplyDelete
  6. http://www.facebook.com/Sweetsweetsugar7

    ReplyDelete