Followers

Thursday, 28 March 2013

Wedding Invitation..

Hi & Assalammualaikum..


Bukak2 FB, berderet invitation..
Sekarang musim kawen2 kan..
Kawan2 batch sy & seangkatan ramai dah nak melangkah ke alam baru.. Tahniah korangggggg!!! :D
Happy for uoll..

Kalau ikot turutan invitation FB ni :-

1) Walimatul Urus Norazlin & Mohd (30 March 2013)
Kak lin dulu penah praktikal kat opis sy kerja sekarang ni..
Dia bertunang last year.. Tau pon dia post gambar2 tunang kat FB..
Aritu sms dengan dia, tetiba rasa sebak pulak.. Bagitau sy dah tunang semua..
Kak Lin happy sgt2.. :')
Sebab kitaorang rapat jugak dulu..
Bekpes, lunch sesama dulu memula sy masuk keje..
Share cerita,share problem.. Kak Lin macam akak sy dah..
Btw, tahniah Kak.. InsyaAllah takde pape nurul datang wedding akak ahad ni yea.. :D

2) Walimatul Urus Erin & Fithri (31 March 2013)
Kak Erin dulu senior sekolah teknik ERT..
Dia senior Teknik3 dulu.. Dan geng dgn kak intan (one of my kak angkat)..
Lepas2 sekolah kot dia pakai braces..
Banyak jugak kenangan2 dgn senior2 teknik3 dulu..

3) Walimatul Urus Juliana & Ismail (7 April 2013)
Jue adalah kawan baik umi.. Dan kiranya kawan sy jugak la..
Sebab kenal dah lama..
Thanks Jue jemput Rina..

4) Walimatul Urus Azryn & Naim (14 April 2013)
Azryn kawan sekolah teknik dulu & kitaorang lain2 class..
Tau2 je dah nak kawen..
Patut lah bulan lepas ada selisih dgn dia kt Semua House KL..
Tgok dia laju je jalan.. Nk tegur pon tak sempat..
Dulu suka tengok dia.. Sebab dia pakai braces..
Girl pakai braces kan comil.. HAHAHA!!

5) Walimatul Urus Jeffry (Tam) & Pasangan (28 April 2013)
Tam kawan lama jugak..
Kawan zaman2 sekolah menengah dulu..
Ribut takdak, angin takdak.. Tetiba dapat jemputan kawen kt FB..
Congrats Bro!

6) Walimatul Urus Akmal & Pasangan (31 March 2013) *takde dlm invitation FB*
Dan last sekali jemputan kawen sepupu sebelah arwah ayah..
Adik kak Nurul, Akmal..
Dan yg ni kena pegi dgn myfamily & myfiance..

Fuhh.. Berderet2 jemputan kawen..
Kalau tengok calendar atas meja ni, penuh dh note wedding invitation..
InsyaAllah, kalau ada kesempatan sampai lah nanti..
Majlis banyak bertindih2 ni.. Y__Y

Congrats Brides & Groom To be..
May Allah Bless u all..

Love, Rina Ellisa

7 comments:

  1. Selamat menghadiri perkahwinan kawan2... nanti turn awak pulak... hehe

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum awak. bestnya kawan2 kawin. heee awak punya bila?

    ReplyDelete
  3. combi pon byk invitation :p

    ReplyDelete
  4. umo kite skang mmg tgh mood nk kawen. tu yg bergilir2 tu. naseb xde yg serentak kan
    hehehe

    ReplyDelete
  5. banyaknya invitation...tiap2 minggu pulak tu :)

    ReplyDelete
  6. header dh siap.. taktau la betul ke tak warna ni sbb tak tau pastel kuning tu ape..
    [Link Header]
    pape hal roger la balik :)

    ReplyDelete