Followers

Tuesday, 16 April 2013

Alexander Wang Bag..

Hi & Assalammualaikum..

Dulu-dulu rajin la beli bag..
Sekarang macam jarang-jarang dah beli..
Beli pon setahun sekali..
Sejak2 ni, rasa nak handbag baru la..
Pastu sesaje usha kat instagram..
Berkenan la satu bag ni..
Tak la original, tapi cantik la kat mata sendiri..
Tak mampu lagi nk beli yg original.. Y___Y

Whatsapp la dengan seorang penjual bag ni..
Dah tanya tu ni, sy pon bank in la duit tanda nak beli..
Sy bank in hari jumaat lepas.. Jumaat malam tanye bila nak pos..
Dia cakap ari sabtu dia pos.. Sebab busy bukak booth.. Ok fine..
Hari isnin tanye dah pos lom, sekali dia jawab "BAG SOLD OUT"
APAAAAAAAAAAAAA??????
Rasa nak nangis, marah, bengang & semua nya la..
Bengang tak???
Ke dia dah jual bag yg sy nak time dia bukak booth tu????? -..-


Bag ni yg sy nak tu.. Y____Y


Cantik.. Suka nyaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
Hari2 bukak blog Shea Rasol tengok bag dia pakai ni.. T____T


Hmmmmmm... T____T
Nak bag ni..

Bila tanye, tak restock ke bag tu..
Dia cakap tak.. Ok, hampa lagi... Y____Y
Nasib baik duit dah refund balik..
Sesape tau tak kat mana ade jual bag camni?


Nak beli bag furla ni, pk dua tiga empat lima kali..
Mengugat jugak bag ni.. Colourfull lagi..
Ratus ratusan bag ni.. Y___Y
Simpan duit kawen lagi baguih.. :D

Love, Rina Ellisa

4 comments:

  1. Furla candy bag tu sangat mengancam kot. Kita adore warna merah. Naik hantu tengok kawan kita beli tuk awek dia. Gggrrr. Tapi tula. Duit Malaysia Rm700++. PITAM !!

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah makcik.. bag tu sangat mengoda jiwa & raga.. Y__Y

      mengenangkan nak kawen, sorok jauh2 keinginan nak beg ni.. uwaaaaaaaaaaa.. :O

      Delete
    2. RM700? Nak PITAM jugak! @_@
      Bag paling mahal pun RM200 je akak beli... huhuhu

      Delete
  2. Hmmm..pttnya kalau xde stok, x perlulah accept pembelian customer. Mujyr dia refund balik. Klau xdpt lg haru. Huhuhu

    ReplyDelete