Followers

Sunday, 14 April 2013

Dinner Date, TGI Friday's..

Hi & Assalammualaikum..

Ni cerita 7 April aritu..
First time sy makan kat sini..
Bagi org lain dah biasa la kot kan makan kat TGI Friday's ni..
Sy & fiance lagi suka makan makanan melayu..
Pastu yg pedas2, baru la kenyang makan.. HEHEHE!!~
Kalau sy ajak eshat makan mcd or kfc, dia akan tanye.. "kenyang ke makan benda2 tu? baik makan nasik, lagi kenyangggggggggg"
Gitu lah sudahnye..
Tapi, sekali sekali boleh je cuba makan benda2 lain kan..


Kitaorang pi makan TGI Friday's Alamanda lepas tengok nenek kat hospital ahad minggu lepas..
Nenek masuk wad.. Sebab demam+paru2 kuman..
Tpi sekarang nenek ok dah, dah keluar hospital dah..

Di sebabkan kitaorang newbie & baru nak cuba makan kat situ..
Menu2 di recomend oleh member eshat yg keje situ..
Sy lupe la ape name sebenar menu tu..
Tapi eshat makan lamb chop, sy makan chicken chop..
Kitaorang mintax tambah nasi..
Eshat makan tak sah kalau takde nasik..

Harga utk 2org makan kat TGI Friday's ni RM100 plus plus..
Pastu buat member card free..
Pastu kalau pegi makan time birthday, ada dapat less lagi..

Lain kali kita cuba makan lain pulak ohkey.. :D

Love, Rina Ellisa

10 comments:

  1. ohohoho..akak x pernah lg makan kt TGI friday's ni. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi.. boleh try gi makan kak.. sy pon first time cuba ni.. :PP

      Delete
  2. Kena adakan cheating day untuk mkn semua ni huhu... nampak sedap la pulak, leh tahan der...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. sila pegi makan jugak kak :P

      Delete
  3. tgi punya steak sedap jugak !! hehe. teringin pulakkk.weeee. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe.. gi mkn tgi cept Nameee :D

      Delete
  4. air tue mngiurkan je dear..-_-

    ReplyDelete