Followers

Wednesday, 10 April 2013

Wedding Preparation : Dress Lace..

Hi & Assalammualaikum..

Makin lama makin suka dengan LACE..
Nampak kat mane2 lace, rasa NAK NAK NAK NAKKKKK!!!!!
Kalau pakai dress lace time kawen pon nice kan..
Tapi lambat lagi..
Kita survey lah dulu ape yg patut.. :D

Kat bawah ni yg sy google..
Dan sy rasa sangat waaaaaaaaaaaaaa... Cantik nye....
Pastu berangan2 sy pakai dress2 ni semua.. HAHAHA!!~
Best nye la kalau dapat ape yg kita angan kan.. :P


Hmmmm.. Cantik nye lace kat bahu dia tu..


Cantik nye.. Y__Y


Cantikkkkkk nyee... T__T



Nice..


Nice jugak..


Ok rasa nak nangis lagi tengok lace yg ni.. Y__Y


Rasa lagi lagi lagi nak nangis tengok lace ni.. T___T


Cantik nye.. T____T


Rasa nak pengsan dah.. -.-'

Kalau sape pencinta lace, akan rasa ape yg sy rasa lepas tengok dress2 ni..
Pasang angan2 dulu, kalau ada rezeki lebih kita try carik & buat dress lace untuk kawen..
InsyaAllah.. :D

p/s : kawan2 tau tak kat mane ada tempat jual lace yg banyak2..

Love, Rina Ellisa

26 comments:

  1. ana pn suke lace jugak.
    mmg harap baju sanding ada lace sikit.

    ReplyDelete
    Replies
    1. cantik kan ana :D

      ok, tak sabar nk tgu baju sanding ana ni..

      mesti cantik :))

      Delete
    2. tak pastila ada lace ke x..tp ana request nk kain lace + chiffon

      Delete
    3. Oooyke.. ok ana.. jnji ada lace sikit kn :)

      Delete
  2. CANTIKNYA LACE... SURVEY AWAL2 OK.... KAT JAKEL PUN BANYAK GAK

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok sis,, thanks ;D

      nti nak pi survey2 kat jakel la..

      Delete
  3. wuhaaaa cantik nye, pegi kat jakel ade byk lace ;)

    ReplyDelete
  4. cantik laaaa .. dulu kite selalu verangan kalau kite kawen nk pakai dress lace .. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. angan2 jdi kenyataan lagi best.. :D

      Delete
    2. HMMM .. dulu free hair bolehlaa pakai lace seksi , skrg dah berhijab tak boleh dah .. jakel ada tapi mahal sikit , gulatis pun sama .. tak silap kita ada kedai kain yang jual extra2 lace tau ..murah je, tapi tak ingat dah nanti kalau kita dah ingat kita bgthu awk yer ..

      Delete
  5. mmg cantik pun. hehehe. rina slim dan tinggi mmg sesuai la pakai dress lace camni

    ReplyDelete
    Replies
    1. yke kak?

      insyaAllah akan di pertimbangkan.. :D

      Delete
  6. menitik2 air mata tgk baju lace diorg..tetiba rasa nak nikah lagi sekali tp bt baju lace..haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehhehe...

      tersangat cantik baju2 lace diaorang kan.. Y__Y

      Rina rasa nak nangis jugak sebab geram cantik2.. hihihi...

      Delete
  7. cantiknya..
    ni yg tak sabar nak gi cari kain ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuh.. cepat2 pegi crik kain.. :P

      Delete
  8. saya pun suka :)
    baru ja beli peplum lace 2helai he..he..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooyke.. selamat brgaya dgn peplum lace tu sis :)

      Delete
  9. mmg cntik..my fav..huhu..rina 2 ari lps ade dtg satelite ke? rs mcm nampak rina kt VS..tp time tu naik buggy..so xleh nak stop..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah ade kak.. laaaaaaa.. npe tak jerit je kak... hihihi :P

      Delete
    2. alaaa xgtau awal..malu kang jerit salah org pulakk..gpun time tu rina duk kusyuk tgk perfume..hahahaa..nti dtg sini lg gtau la ye :)

      Delete
  10. mmg cantik..MG masuk gulatis,xtau nk amik yg mana..lastly kuar xbeli apa2 pun..hampeh kan :P

    ReplyDelete
  11. Yes..lace memang cantik. Hehe
    Nina takat ada 1 jea baju full lace. Ngeeeee

    ReplyDelete
  12. inspired by rina hamid la ni ye hihi. buatla rina mesti gorgeous :D

    rendu lama tak dtg sini

    ReplyDelete