Followers

Monday, 15 April 2013

Pattern Baju Raya..

Hi & Assalammualaikum..

Dah tempah baju raya ke??
Sy belum lagi.. Tengah google2 je nak buat design ape baju raya nanti.. :P
Puasa pon tak ganti lagi ni.. HIHIHI!!~


Baju lace..
Kain lyra flowy2..
Kain ni boleh beli ready made je.. Banyak jual sekarang..


Baju Kurung moden Lace..
Nak baju camni!!!~ Y___Y


Basic lace lagi..


Suka kombinasi kaler turqoise & brown ni..
Nice..



Kalau buat dress ala2 Alia & jungkit kan sikit kat bahu tu nice jugak.. Over tak??
Hhehehe...
Nanti kang sudah nye baju raya ku kurung moden je..
Tak pon baju kurung biasa je.. HUKHUK!!~

p/s : Fon eshat hilang.. Y__Y, macam tau2 je birthday dia nak dekat kan.. hahaha.. Jadinya, dia guna tepon samsung galaxy Y ku utk sementara waktu.. Nak transfer2 gmbar pon terbantut.. So, takleh nk share lgi entry pasal jumpa doc gigi last week..

Love, Rina Ellisa

18 comments:

  1. combi pon xtau ad baju raye xthn nie..byk sgt bju kurung..ad yg xpkai pon lg..hahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. laayke.. hihi.. rina pon tak tau lagi la ni nk buat ke tak bju raya.. :p

      Delete
  2. Kan mainnnnnn. Akak pakai jubah je kot. Almaklomlah, baru lepas habis pantang kan, tah kurus balik tah tidak. ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. boleh kurus kak.. slow2.. :P

      Delete
  3. raya ni baby bump ika dah besar...xtaw la nak beli baju apa :O

    ReplyDelete
    Replies
    1. ykeee... heeee.. mesti comil kalau pakai baju kurung kan.. :P

      Delete
  4. wah.. melaram lace la adik kita raya ni... =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhu.. mengila lace tetiba kak :D

      Delete
  5. Hamboi over nak yang terjongket kat bahu. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha.. over kan.. ni smua poyo je.. hahahahah :D

      Delete
  6. super duper marvellous la baju raya style gini. cantik!!
    berapa dik diorg jual sepasang kain lace tu?
    tapi akak x dpt nak beraya la tahun ni sbb masih dalam pantang lagi.
    sedih sgt. huhuhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. err sy tak tau kak berapa sepasg lace ni.. sy google je picta2 ni :P

      takpe kak, lepas2 pantang nti boleh melaram balik.. :)

      Delete
  7. saila sejak kawen aritu bt kain jenis flowy,sampai ke baju raya bt kain flowy..dh ketagih pulak..hehehehe..cuma lace mcm pic 1,2,3 belum ada rezeki nak beli..huhuhu..mahal jgk saila tgk kat kamdar.. T__T

    ReplyDelete
    Replies
    1. yke.. hihihi.. Cam best pulak kn pakai kain flowy2..

      mahal sgt ke saila kt kamdar?

      ada yg ckp lace kt muaz textil jln TAR pon murah2.. tpi design tak tau la cmne..

      Delete
  8. sekarang sume dah macam ni... xde baju kurung dah.. hehe.. btw, cantik

    ReplyDelete