Followers

Sunday, 7 April 2013

Photobook RM10 & RM15 by Pixajoy..

Hi & Assalammualaikum..

Semuaorang dah tau kot kan pasal promotion Pixajoy ni..
Kalau mane yg tak tau lagi, meh sini sy share lagi.. :D

Pixajoy promosi photobook serendah RM10..
Best tu..
Kalau nak saiz lagi besar dengan harga RM15 je..


Ni detail nye..
Nak lagi detail, klik laman web Pixajoy ..


Sy dah beli.. YEAYYYYY!!~
Boleh buat gambar2 tunang aritu..
Lame dah teringin nak ade photobook ni..
Ala2 magazine kan.. Sukeeeeeeeeeee!!!

Promosi ni dari 1 Mac hingga 30 April 2013 je..
Cepat2 beli sebelum terlambat..
Murah, rugi sape tak beli.. HIHIHIHI!!~ :D

Love, Rina Ellisa

6 comments:

  1. Assalamualaikum awak. sheila pun dah beli! hahahahha. ni nak tambah lagi satu. hehehhe

    ReplyDelete
  2. Alahaiiii, online yg malas ni sebab akak xde online banking. Haha.

    ReplyDelete
  3. wah... akak baru tahu.. thanks... leh letak gambar kawen....tak pon gambar baby rizqin....

    ReplyDelete
  4. murah jugak...ada limit masa ke nak redeem?

    ReplyDelete
  5. Dah beli jugak...nasib follow blog rina..dapat info nie. eheheh thanx. jum follow blog saya jugak..

    ReplyDelete