Followers

Sunday, 21 April 2013

Pusat Akuatik Darul Ehsan, Shah Alam...

Hi & Assalammualaikum..

Plan last2 minit nak pi swimming ni..
Lepas pegi Alamanda ahad aritu, terus cabut pegi Shah Alam..
Eshat nak swimming.. Sy tak mandi.. Sebab tak bawak baju.. Y__Y


Nasib baik bukak pegi hari ahad..
Ramai gilerrr orang.. :O
Eshat dah bape kali pegi sini..
Lepas keje, petang dia datang la sini dgn kawan2 tempat keje dia..
Sy je first time sampai sini.. HUHUHU!!~

Tiket aritu RM3.50 untuk dewasa..
Mandi ke tak, tetap kena bayar..
Kalau jadi penonton pon kena bayor jugak..



Ni kolam terbuka..
Tapi berpanas la sikit..
Kat belah hujung sana budak2 boleh la main..






Yang belah dalam kolam tertutup..
Takde la panas sangat kalau berendam..
Tapi dalamnye.. 2meter ade kot..
Kat sini tak ramai sangat orang..


Kemain suke ye dapat berenang..
Tapi baru berenang sikit dah sompot.. HAHAHA!!~
Sian eshat, swimming sorang2 boring.. Takde geng..
Lain kali kita datang lagi na.. Nanti i beli baju swimming ohkey!! :D
  

Me sorang2 dok tepi kolam dgn dress mereban2.. Snap2 gambar.. WUHUHUHU!!~
Oh yea.. Ada 3 orang beradik ni tengah belajar berenang.. Dasyat diaorang..
Macam2 diaorang buat.. Buat kuak lentang dan macam2 lagi la..
Melopong sesorang tengok diaorang 3 beradik tu.. :D
Tetiba berangan ade anak nanti, hantar anak2 pi class berenang.. HIHIHIHI!!~

Love, Rina Ellisa

No comments:

Post a Comment