Followers

Wednesday, 17 April 2013

Romantika Eira Syazira & Azad..

Hi & Assalammualaikum..

Romantika ialah program astro setiap selasa 9malam..
Semalam tengok pasangan Eira & Azad..
Episod sebelum2 ni sy sempat tengok Lisdawati & Fauzi, Dr Syeikh Muszaphar & Dr Halina dan Sheila Rusly..
Partner yg lain2, tak sempat tengok..
Dan tak sabar sebenarnya nak tengok Ayu Raudah pulak.. WEHUUUUU!~ :P
Dapat tengok ulangan pun takpela..



Episod Eira Syazira & Azad ada majlis cukur jambul anak diaorang, Amarra Sofea Rose..
Nama anak diaorang pon dah de vasssss.. Sweet.. Lebat nye rambut anak dia..
Boleh tak time nak gunting rambut anak dia boleh gunting takde.. Haru betollll.. HAHAHA..
Azad azad.. Lawak betoi la dia..
Lepas tu baru kisah honeymoon diaorang kat Penang..
Suka tengok diaorang berdua.. Sweet je.. :D
Azad jenis yang suka melawak2, Eira pulak jenis yg gelak besar je.. Sy sukeeeeeeeeee... ^^

Tapi part mak Azad nasihat kat diaorang dua, kat situ dah sebak dah..
Azad & Eira dah meleleh airmata, sy dok bertakung airmata hadap tv.. T___T
Manja je Eira dgn mak mertua dia.. Best best best..

Masa diaorang honeymoon kat penang tu best nya..
Makan nasik kandar, pusing2 pantai..
Dgn tetiba ku rasa nak pegi Penang pulak dah.. :P
Pusing2 penang lagi.. Dulu pegi tak sempat round abeh penang..

Sy suka tengok cite ni sebab romantik gitu..
Diaorang cerita camne diaorang boleh kenal & macam2 lagi..
Kalau nak tengok romantika ni, stay tuned setiap selasa 9malam yea..
Tapi kalau sape rasa meluat/menyampah ke dgn artis/selebriti yg jadi pasangan romantika tu takyah tengok la..
Tambah2 dosa je kutuk diaorang.. Padahal diaorang ok je happy2 dalam tv tu.. HUHUHUHU!!~

Love, Rina Ellisa

No comments:

Post a Comment