Followers

Tuesday, 9 April 2013

Saturday..

Hi & Assalammualaikum..

Yeahhhh baru nak update cerita sabtu lepas..
Sabtu, ahad penuh dgn aktiviti.. Ishhh Ishhh..


Lunch dengan ketam nipah..
Konon nk tolong mak masak..
Tengok2 dah siap je terhidang atas meja.. HIHIHI!!~

Ketam ni beli dgn Kak Sue (opismate)
3 ekor dalam 900gram RM25 je..
Jauh import dari Lumut..
Masa dapat tu, ketam ni hidup lagi..
Fresh, isi banyak..
First time makan ketam ketuk pakai lesung batu yg bhagian kapit..
Keras gilerrrrrrrr kulit dia!! -.-

Macam2 kisah akak2 opis ni nak mati kan ketam ni..
Ada yg ketam lari dari umah la..
Ada yg susah nk mati kan la.. HAHAHA!!~
Degil jugak ye ketam ni.. :P


Perut dah kenyang, buat kan handbouquet utk anak buah (sepupu punya anak) pulak..
Birthday dia buat sabtu malam..
Mak dia request nak HB merah+pink
Sy guna barang2 yg lebih tunang aritu..
Melekat2 gam tembak kat jari2..
Teringin buat DIY mase2 tunang dulu.. HEHEHE!!


Malam teman Eshat tengok bola Negeri Sembila vs Terengganu kat stadium paroi..
Ni lah minat dia.. Bola bola bola bola futsal futsal fustal.. I Redho je.. :D
Memula NS gol 1, pastu TGanu gol pulak. Dah nak abeh masa, TGanu gol lagi..
Hampaaaaaaaaaaaaaaaa... HAHAHHAA!!~
Ultras pon takdo semangat dah nak nyanyi2..

Ni lah cerita sabtu ku..
Abehkan masa dgn family & my fiance je.. :D


Dan sy dah amek stock VCO jumaat malam..
Dah bagi pon kt akak2 yg order..
Tq yea..
Kalo sape2 nak VCO ni, email sy k rina_ellisa@yahoo.com

Love, Rina Ellisa

8 comments:

  1. Assalamualaikum awak. bestnya ketuk ketam hidup! hahahahhaa pengalaman tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam.. Tu la.. Makan ketam kena ketuk pakai lesung.. hihihi :P

      Delete
  2. wah...sedapnya ketam tu.
    HB cantik :)

    ReplyDelete
  3. dya x bole mkn seafood specialli ketam..alergic..rugi kan..

    ReplyDelete
  4. dah lama xmkn seafood..takut gatal,tp sumpah ketam masak lomak mmg sodap..huhuhuhu..
    cantik hb :)) seronok tgk bola bersama-sama kan,kan hehe :P

    ReplyDelete
  5. Ketam nipas tu bagus utk kesihatan. Hehe

    ReplyDelete