Followers

Saturday, 25 May 2013

Festival Hari Belia Putrajaya 2013..

Hi & Assalammualaikum..

Tahun ni festival belia putrajaya dapat pegi sehari je..
Tahun lepas tiap2 hari pegi.. HUHUHU!!~
Ok lah daripada tak dapat pegi langsung..

Balik dari kenduri kat Gombak, terus pegi festival belia tu..
Tapi, singgah alamanda dulu.. Beli barang kat Watson..
Dan sementara redup sikit cuaca..
Sekarang musim panas yg sangat2 panas.. T__T


Otw nak ke precinct 2, tetiba nampak pelangi..
Terujaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! :D
Ke bukan sy sorang je nampak pelangi hari sabtu petang tu..
Ke ade sesiapa yg nampak jugak??
Bertahun dah tak nampak pelangi.. Tu yg teruja lebih..
Jerit2 dalam keta.. HUHUHU!!~


Eshat suka pegi hari belia ni, sebab nk tengok booth2 camni lah..
Suka tengok kereta kebal la.. Dia try la ape semua yg boleh cuba kat booth2 tu.. :p
Dia suke benda2 camni..
Kemain kalau dapat offer nak pegi terus..
Tinggal I sorang2 kat sini.. SobsssSobsss.. Y___Y



Lepas gian dia tengok booth2 askar & lain2 tu, turn sy pulak..
Kena la fair kan.. Baru bahagia hidup.. Gituuuuwww.. HAHHAHAH!!~
Tak singgah banyak booth.. Hari pon dah malam.. Penat dah..
Dapat singgah booth yang ada pedicure, memang lama la kat sini..

Tengok syiok2 buat pedicure, tetiba black out pulak..
Apa pon tak boleh.. HAHAHAH!!~
Express pedicure ni jangan lah mengharap mendapat kepuasan 100%
Harga pon murah je rm15..
Dia potong kan kuku & kilatkan kan je..
Nak lebih2, sila pegi kedai terus ye..

Tak dapat singgah booth2 blogger yang jual2 aritu..
Tak dapat jalan2 booth jom heboh..
Tapi, dapat rembat 1 cadar tidoq.. Yeayyyyy!!!
Eshat beli tshirt opsssDaulat 1.. Dia kan suka benda2 camtu..



Sebelum pergi festival, tengahri ke Wedding kawan sekolah teknik eshat dulu kat Gombak..
Agak susah jugak nak carik dewan MPS tu.. Sesat iollssss.. HAHAHAH!!..
Rupa nye, pusing2 kat situ jugak..
Apa pon, tahniah korang..
Semoga kekal hingga ke akhir hayat.. Amin..

Love, Rina Ellisa

1 comment:

  1. Kalau akak mcm malas je nk pg panas panas. Bagus korang huhu

    ReplyDelete