Followers

Tuesday, 21 May 2013

Suprise Birthday for My Fiance..

Hi & Assalammualaikum..

Seminggu sebelum birthday Eshat, dah plan dgn Kak Ngah nak suprise kek birthday utk dia..
Mula2 nak suprise kan kat umah.. Pastu mak cakap nak belanja eshat makan..
So, plan dengan kak Ngah suprise kan dia kt luar..

5.30 sharp sy terus punch out balik..
Balik umah siap2 mandi, cantik2, wangi2.. HIKHIK!!~
Nak suprise kan orang tersayang kan.. :p

Terus pegi putrajaya amek kek birthday..
Sy tempah kek rainbow..
2 bulan awal tempah kek ni..
Klik SINI kalau nak tempah..
Senang & puas hati deal dgn Kak Ina..
Sy email dia design camne sy nak, request nak lilin nombor..
Sampai hari nak amek kek, semua nye dah tersedia.. Alhamdullillah..
Nasib baik senang carik umah kak ina..
First time jugak la masuk Presint 17..
Kak Ina msg direction, tau2 sampai dah..
Ok, setel bab kek..

Otw amek kek, sempat lagi tiup belom dalam keta.. HAHAHA!!~

Whatsapp kak Ngah, bagitau semua jumpa kat mana..
Sejam jugak lah tunggu diaorang sampai.. HAHAHHA!!~
Time tu nebes takyah cakap la..
First time nak suprise kan eshat depan family dia.. :O

Bila kak Ngah call bagitau dah sampai Village View Bangi..
Lagi laju jantung ni berdebar..
Tangan seram sejuk dah..
Camne lah jap lagi ni.. HUHUHUH!!~

Sampai je parking, tangan shake lagi.. Seram sejuk.. HAHAHA!!~
Lama jugak lah kat parking...
Nak kuar kan kek.. Nak pasang lilin..
Jalan slow2 ke restaurant.. Sebab takut lilin padam..

Masuk je dalam, mengagau carik diaorang duduk mana..
Sy tak malu time tu, cuma tangan seram sejuk..
Rasa tak nampak sesapa pon kat kedai makan tu... :p

Sekali........
Surprise tak menjadi sangat..
Sebabbbbbbbbbbbbbbbbbb..
Kebetulan eshat tengah tukar seat dengan mak dia..
Time tukar seat tu lah kantoi dia nampak sy bawak kek.. HAHAHHAHA!!~

Mula2 dia cakap, sape lah yg jalan bawak kek tu..
2, 3 kali tengok..
Sekali tunang awk sendiri la eshat oiiiiii.. :)


Supriseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!
Hope u enjoy dgn suprise ni.. :D
Sampai2 je kat meja, eshat gelak2.. HAHAHHAA!!~
Terkejut lah tu.. Tak sangka la tu I datang..



Thank you kak Ngah tolong rina suprise kan birthday eshat..
Tanpa kak ngah tak menjadi suprise ni.. :)




Thanks mak, KakNgah & Abg Iwan celebrated sesame birthday eshat tahun ni.. :)


Time kasi hadiah pulak..
Comil tak kasi ballon camtu.. HAHAHAH!!~
Last2 minute jumpe ballon tu..
Hadiah tu biarlah rahsia.. :p
Hope u suke ye hadiah tu..



Dapat jugak beli rainbow kek ni..

Surprise tahun ni tak menjadi lagi..
Sebab kantoiii di hujung-hujung suprise..
Tapi, eshat tak syak pape pon pasal suprise ni.. Tu yg best!!!
Birthday tahun lepas pon kantoi kat hujung2 suprise.. :D

Happy Birthday my fiancé..
Semoga di murah kan rezeki banyak-banyak untuk kita..
Thanks sebab ada dengan I apa jua keadaan pon..
Thanks melayan kerenah I ni yg kadang2 luar kawalan u.. :p
Dan semoga cepat2 kita kawen..
I love u!!!

Love, Rina Ellisa

2 comments: