Followers

Wednesday, 8 May 2013

Wedding Ceremony Elle Myra - Part 1

Hi & Assalammualaikum..

3May2013, dengan sekali lafaz Elle jadi hak orang dah.. Alhamdullilah..
Majlis nikah buat kat masjid lepas sembahyang jumaat..
Time Elle tunang sy tak dapat datang..
So, dia nikah & sanding sy wajib ada..
Rasa terkilan,menyesal kalau tak datang hari bahagia dia..
Kalau boleh, setiap saat nak ade dengan elle..

Sape sangka, perkenalan di myspace buatkan kitaorang berkawan sampai ke arini..
Jatuh bangun kitaorang, sesame share cerita..
Di sebalik senyum tawa kitaorang, takde sape tau.. Y__Y
Ok, sedih pulak!


Baju & kasut nikah elle yg simple & nice..
I like it bebeh!!


Hantaran dari pihak perempuan untuk lelaki..
Bunga crepe elle buat cantik..
Nice combination colour dear..

Dah siap make up, terus zassss pegi masjid..
Petang masjid ada orang nak guna.. Jadinya, kena cepat2..
Nak amek gambar lepas elle make up pon tak sempat..


Elle sangat cantik hari dia nikah tu.. :)
Sementara tunggu pengantin lelaki sampai..
Sempat lagi godek2 tab..


Detik2 akhir sebelum bertukar status kepada Puan Elmira :)
Serius muka elle.. HEEEE!!~


Saat-saat akhir sebelum di ijabkabul kan..
Time ni, I pulak neves.. :p
 Record video pon ketar2 tangan..


Alhamdullilah, sekali lafaz je.. Elle sah jadi wife Din..
Im happy for u my dear.. :)


Serah mas kawen..


Batal air sembahyang..
  

 Salam cium tangan suami.. :)


Alololo manje Nye dia.. :p


*Peace*


Tahniah sahabat ku :)
Dapat jugak nina sama2 dengan Elle time elle nikah ni..
Time nina tunang dulu, elle yang ironkan baju,tudung nina..
Kali ni, turn nina pulak yg iron kan tudung elle.. :D




Pengantin tengah snap2 gambar, weolls tunggu kat tangga..
Ni kawan2 kolej elle & kawan baru sy.. :)
Diaorang pon tak dapat datang elle tunang dulu, jdinya time ni lah kena spend time dengan elle..
See u again my new friends! :D


 Alhamdullilah, lengkap dah keluarga elle..
Lepas ni nina tunggu elle junior pulak.. WEEE!!~

Abeh je, singgah umah elle jap minum then terus cabut balik..
Malam nak ke family sebelah arwah ayah pulak..
Ada majlis kawen jugak..

Love, Rina Ellisa

2 comments:

  1. Alaaa...sedihnyaaa...tengs syg sbb ade dgn el mse nikah.nina n kwn2 lain la yg wat nebes el hlng taw.....hepy sgt ble nina,nad,fara n nor ada.....love u syg!! Xsbar tggu gliran nina plak....el nk ade dgn nina jgk.xkira!! Din pn da taw spe kwn yg el pling syg..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. ngeee.. ur welcome elle.. :D

      insyaAllah sampai nnti time nina.. Nak elle jugak ade dgn nina nnti..

      yke.. nti bebila nina nak pinjam elle dari husband tau.. :D

      Delete