Followers

Thursday, 9 May 2013

Wedding Ceremony Elle Myra - Part 2

Hi & Assalammualaikum..

Sambung daripada Part 1..

Plan asal nak tido umah elle lepas ari dia nikah tu..
Tapi di sebabkan nak ke kenduri sedara dulu, kena lah cancel.. Y__Y
Eshat takde gi perhentian, so gerak umah elle dengan Wan & Nad..
Thanks korang!
Kena tunggu kite siap dulu.. NGEEE!!~


Sampai kul 12lebih, elle tgah siap2..
Masuk2 je bilik, tengok elle lawaaaaaaaaaaaaaaaaaa nya! *^___^
Baju, make up de vasssssss..
Time ni Puan Elmira dah.. Tahniah syg :)


Tengah siap2 pakai tudung & crown..


Sementara elle siap & tunggu turn nak amek gambar dgn elle, baik kitaorang bergambar dulu..


Yeahhhh!!
My beautifull friend! :)
Get ready utk berarak & naik pelamin syg..



Dah amek2 gambar dgn pengantin, turun bawah makan dulu sementara tunggu pengantin lelaki sampai..
Elle nye candy buffet & guestbook corner sangat da bomb!!!


Wajib tulis yea..
Nice idea..
Elle guna doily paper utk guestbook dia..


Dan ni wish utk elle & husband.. :)
Hope elle baca yea..


Bersama Farah (Kawan elle) :)





Meja makan beradab yang sangat mewah & unik..
I really2 falling in love.. *^___^
Guna bunga2 segar & sy rasa macam pelamin dah..
Tu yang cantik & sangat fresh..

Gambar time elle berarak takde.. Y___Y
Tab buat hal HENGGGG!! -.-


Dan ni dia ratu & raja sehari..
Akhirnya, awak naik pelamin dah dear :)
Pengantin duduk je kat pelamin, hujan turun..
Hujan rahmat..


Pelamin elle pon cantik..
Semua ye da bombbb la.. I like!


Awak sangat gojes Elle :)
Nina happy sangat2 Elle naik pelamin jugak akhirnya..



Macam biasa, pengantin dok sibuk tengah makan beradab, kitaorang bergambar selagi boleh..
Dah bosan kat meja makan, kat pelamin pulak..
Masa untuk pose ala2 ratu sehari ye kawan2.. HIHIH!!~


Dan sebelum balik, dapat pon bergambar dengan Elle & husband..
Sorry nina tak dapat stay lama dan join elle photoshoot outdoor.. Hmmm sedih sgt.. Y___Y

Happy sangat2 bila Elle dah kawen..
Sehari dua lepas elle kawen, bila tengok gambar2 kawen elle mesti airmata bergelinang..
Tak tau nape..
Bila kita rapat dgn seseorang, kita akan rasa 1 perasaan yg sangat aneh..
Terasa nina kehilangan sangat bila Elle kawen.. :'(

Sahabat ku Elle Mira,
Perjalanan hidup Elle bersama suami baru je mula.. Segala2 dah mula berubah..
Semoga elle jadi isteri, ibu, menantu yang solehah,di kasih dan di sayangi semua orang..
Semoga cinta, kasih sayang elle dah suami sampai ke syurga syg..
Moga di kurniakan cahaya mata seindah, sejelita, sekacak elle & suami..
Moga elle jadi pendorong pada suami..

Terima kasih jadi seorang yang sahabat yg baik untuk nina..
Jatuh bangun kita takde sape tau..
Moga kasih & sayang kita berkekalan dalam persahabatan ni hingga ke akhir hayat..
Selamat pengantin baru Elle.. *^___^
Happy for u mydear myfriend..

Love, Rina Ellisa 

2 comments:

  1. Alaa..mesti nges bce post nina...tengs syg!! Xtaw cmne nk ckp....el hrap xde spe ley rosakkn prsahabatan kte.syg sgt2 kt nina...mwahx!!

    ReplyDelete