Followers

Friday, 31 May 2013

Wedding Preparation : Idea of Corsage

 Hi & Assalammualaikum..

Lagi berapa minggu je adik ku akan di ijab Kabul dengan pilihan hati dia.
Tinggal sikit2 je lagi kerja packing2 doorgift dan keje kecik2..
Ika yang nak kawen, tetiba kakak dia pulak dtg mood nak kawen2.. HIKS!!~
Google2 pelamin dan macam2 lagi.. Best! :D


Ni kes salah email ke Ika Radiusite.. Malu!
Nak email ika teremail ika lain pulak.. HUHUHU!!~


Sebulan lepas email ika nak tempah button badge tak untuk family..
Sudahnye, sampai arini tak tempah2.. -.-'
Sebab takde keputusan..

Macam tak best pulak takde button/corsage kenduri nanti..
So, sy plan nak diy je corsage utk family..
Idea dari sy.. Bakal pengantin takleh pikir ape dah 2,3 minggu nak kawen..
Hope sempat lah corsage ni siap..
Nak yang simple2 je..

Love, Rina Ellisa 

2 comments:

  1. Bagusnya kakak ni semangat nak tolong adik. Sampai terdalah email orang huhu

    ReplyDelete
  2. bagus..kakak penyayang..hehehe...caiyok2...cr pengalaman...=)

    ReplyDelete