Followers

Tuesday, 30 April 2013

Wedding Shira Kamal..

Hi & Assalammualaikum..

Wedding Shira 27 April 2013 kat Taman Cheras Perdana..
Shira Penolong ketua kelas 5teknik3.. *kalau tak silap la, lupa*
Dia sesorang yg rock2, kadang2 gi class tudung kedut2.. HIHIH!!~ :P
Sekali, senyap2 kad kawen smpai..
Alhamdullilah, sampai dah jodoh dia..


Kitaorang berenam je datang aritu..
Dari kiri Nisa, Saida, Mumtaz, Kas, Jane & Me..
Jane & Kas dah sampai dulu..
Sy smpai sekali dengan Mumtaz & Saida..
Fidot datang, tapi tak jumpa.. Dia datang awal..


Datang berenam, tapi riuh rendah meja macam satu kelas.. HAHAHA!!~
Kitaorang dulu masa skolah teknik, 1 class semua nya perempuan.. Lelaki takde..
So, kalau perempuan dah jumpa perempuan, macam2 gosip keluar.. :P
Dari cerita senior sampai lah cerita merepek merapu..
Seronok giler masing2 bercerita..



Cun, de vass da bomb memasing..
Walaupon dah 7tahun berlalu, masing2 badan still comey camtu je.. :D
Kadang2, macam tak caye dah abeh sekolah pon ade..


Sebelum balik, bergambar lagi..
Selagi tak balik, selagi tu stop dan bergambar.. :P

Apa pon, selamat pengantin baru shira & pasangan..
Moga berkekalan ke anak cucu, Amin..
Kau cantik aritu.. naik seri muka..
Happy for u myfriend..
Lepas ni trun sape pulak??
Kita tunggu kad kawen sape pulak sampai lepas ni.. :D

Love, Rina Ellisa

No comments:

Post a Comment