Followers

Wednesday, 15 May 2013

Wedding Preparation : Wedding Theme Ocean..

Hi & Assalammualaikum..

Blogwalking, tetiba stop kat satu blog ni..
Dia review bersanding kat tepi pantai..
Klik SINI..

Best nye bersanding kat tepi pantai..
Air laut biru..
Angin sempoi2..
Pasir putih yang cantik..
Tabur bunga-bunga fresh atas-atas pasir...
Deko cantik-cantik..
Arghhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!
Mula dah berangan-angan ni.. HIKHIKHIK!!~ :p

TAPIIIIIIIIII..
Mane nak carik air laut biru cantik dekat area sepang ni?
Family ku kasi ke?? nak bersanding kekonon ala-ala omputih ni haaa..
Sekarang pon dok pikir lagi nak bersanding kat mana..
Kena tau cuaca time tu.. Musim hujan ke?
Kena ade back up plan kalau hujan, ribut ke..

Jadinya, mula la jari ligat google Wedding Theme Ocean ni..










Cantiknya.. Y___Y
Kalau lah dapat bersanding tepi pantai, bahagia nye hidup.. HIHIHIHI!!~
Kalau diy sendiri & buat post wedding pon best kan..
Idea datangggggggggggg!!! Ting!!! Ting!!! Ting!!!

Tak dapat bersanding, post wedding pon jadilah..
Agak2 kasitau eshat nak bersanding/post wedding kat pantai dia setuju tak dgn idea I ni.. :p

Love, Rina Ellisa

2 comments:

  1. rina kawen bulan berapa? kalau time monsonn tak pyhla buat tepi pantai huhu musim hujan oi buat pre wedd jelah :p

    lawa mmg lawa tp memang kene ada backup plan. ada akak tgk org tu buat kt taman pn tak dpt makan beradap sume sebab hujan kesian

    ReplyDelete
  2. kawin bulan brape nie mak cik ???

    ReplyDelete