Followers

Friday, 7 June 2013

Pameran Pengantin PICC Putrajaya 7-9 June 2013..

Hi & Assalammualaikum..

Sesape nak kawen, di galakkan pergi pameran pengantin ni..
Sebab, macam2 vendor nanti ade..
Nak carik photographer, pelamin, catering, kad kawen, & macam2 lagi benda berkaitan kawen..
Rajin tak rajin je nak survey semua2 tu..

Sy pon tak penah rasa nye pegi mana2 pameran ni..
Kalau sempat nak jugak pergi..
Sebab weekend ni Ema kawen..
Kalau lepas kenduri, larik sini kejap pon best.. HIKS!! :p



Sy meroyan nak pegi sebab dekat je kat Putrajaya..
Sebab tiap2 minggu memang akan ke sana jumpa buah hati.. :p
Boleh survey pape yang patut..




Dan ada talk show free..
Sesiapa yg free & yg dah dekat dengan putrajaya boleh la datang nanti..
Ajak kawan2 yg nak kawen tu survey2 pape yg patut.. :p

Hope sempat la pegi pameran pengantin ni.. Y___Y
Sebab date same dengan Ema kawen..
Eshat pon dah janji nak pergi pameran yg kat putrajaya ni..

sumber : SINI

Love, Rina Ellisa

No comments:

Post a Comment