Followers

Sunday, 9 June 2013

Steamboat!

Hi & Assalammualaikum..

Bersteamboat di Office!
Yea! We oll buat.. :p

Dah lama plan nak buat steamboat ni..
Cuma takde masa je..
Jumaat haritu, baru berkesempatan..
Sehari sebelum dan siap2 beli barang2 kat giant..


Ni hasil barang2 yg di beli..
Kitaorang cuma keluarkan duit RM10.50 je untuk semua barang2 ni..
Jimat kalau share2 ni..


Ready untuk di makan..
Cuma sayur je tak sempat nak beli..
Its ok lah.. Ni pon dah banyak kan..


Ni alat untuk steamboat..
Kak Dayah bawak dari umah benda ni..
Yg best nya, kitaorang siap hala kan kipas kat sini takut asap banyak sangat..
Kang tak pasal2 makan sambil kena air pancut.. HIHIHI!!~
Dan bukak tingkap luas-luas..
Plan kena bagus!


Kak Ana buatkan kuah..
Buat 2 kuah tomyam & sup..
Tapi kitaorang lagi suka kuah tomyam..
Mabelessss!!


Sedang di masak.. Dan get ready untuk makan..
Alhamdullilah habes semua nya..
Next time kita buat lagi ye akak-akak.. :)

Love, Rina Ellisa

No comments:

Post a Comment