Followers

Monday, 10 June 2013

Wedding Ema Bam Bee & Ery..

Hi & Assalammualaikum..

Alhamdullillah dengan 2 kali lafaz ema dah jadi wife ery.. Im happy for u girl!!! :)


Masuk je bilik pantin, waaaaaaaaaaaaaa cantik nya Ema.. :)
Masa ni mak andam tengah cepat2 siap kan Ema.. Kejar masa katanya..


Ni dengan wan Ema..
Lama dah tak jumpa wan..
Dan get ready untuk berarak..
Pengantin lelaki pon dah sampai.. Tengah bersiap..


KAMI gegirl..
Susah ohkey nak berkumpul & lepak camni..
Yela, komitmen masing2 kan..
Time2 kenduri kendara kawan2 camni lah kitaorang dapat jumpa..
Rindu uollsss!!


Eh! Tunang sy pon ade.. HEKHEK!!~ :p


Kitaorang lagi..
Bergambar non stop.. HUHUH!!~
Time ni tunggu pengantin makan beradap, potong kek..
Pengantin nak berarak kitaorang keluar, pastu masuk lepak dalam umah balik.. HAHAHA!!~
Panas gila kat luar umah..



Ery di hari persandingan dia.. Cewahhhh!!!!~ :D
Ce tengok kasut pengantin dia.. Cool abeh.. HAHAHA!!~
Lame jugak dia tunggu ema keluar..
Takpe, kitaorang bagi ko berjemur dulu.. HAHAHAHA!!~


Haaaa ema dah ada..
Kemain laju lagi pengantin jalan..
Panas agaknye.. :p 



Ema ko sangat cantik!! :D


Suka baju dia, suka make up dia.. Perfect!


Yeayyy!!!
Akhirnya.. Bersanding jugak korang berdua.. Happppyyyyyyyyyyyyyyyy!! :)


Amek berkat merenjis pengantin..
Lepas2 ni sape pulak naik pelamin.. :D


Suka gambar ni.. Suweeetttttttttt!!! :)
Semua ada dalam gambar ni..
Rasa nak peluk ema kuat2, nak nangis kat situ..
Tapi kena cover.. Tak kan la nak buat airmata pulak kat situ.. Malu haihh orang tengok.. :p

Ada gambar yang cantik2 lagi..
Tapi dalam camera.. Gambar takboleh masuk dalam blog.. SobbSobsss Y__Y
Ni masuk kan gambar2 yg ade dalam tab & share2 je..


Dan ni hadiah untuk ema & ery dari kitaorang 8 orang..


Atul (Kawan lin) kemudian join, so kemudian lah join nama dalam kad..

Selamat Pengantin Baru Ema & Ery..
Semoga berkekalan ke anak cucu dan hingga ke akhir hayat..
Dari hari ke hari, bulan ke bulan, tahun ke tahun, saat ini korang dah di ijab Kabul kan..
Alhamdullillah.. Berkat kesabaran & kesetiaan dalam hubungan berakhir ke jinjang pelamin..
Lepas ni alami fasa hidup baru pulak.. Cepat2 ada baby ohkey!! :D

Ema, walaupon apa pon keadaan kita, ko tetap kawan aku sampai bila-bila..
Aku happy ko kahwin dah dengan ery..
Semoga menjadi isteri, ibu & menantu yang di kasihi..
Semoga menempuhi hidup berumah tangga yg indah dengan ery..

Ery, tolong jadi suami yang terbaik untuk kawan aku Erma Khalida..
Jaga ema baik-baik.. Jaga hubungan ni sampai akhir hayat..
Aku doa kan yang terbaik untuk korang.. Amin..

SELAMAT MENEMPUHI ALAM PERKAHWINAN KAWAN-KAWAN KU!!!! :)

Love, Rina Ellisa

4 comments:

  1. bergenang air mata sy.. :')
    macam tak caya... masa berlalu... dah kawen dah kawan kite ni.. sahabat gila2 remaja, suatu ketika dahulu... hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. :)

      masing2 dah ade life sendiri beb.. kehidupan masing2 pon dah berubah :))

      ingat tak beb kita gi karoke kat kajang ramai2, tengok balik gambar2 lama gelak sorang2 aku..hahahhaha :)

      tu semua kenangan utk kita dah tua2 nanti.. hihihi

      Delete
  2. comel giler pengantin rina. dua dua comel plak tu huhu

    rina pun comel :D

    ReplyDelete