Followers

Wednesday, 12 June 2013

Review Pameran Pengantin PICC Putrajaya 9 Jun 2013..

Hi & Assalammualaikum...

Lepas pegi kenduri umah Ema, terus larik gi putrajaya..
Tapi sebelum tu, pegi Hospital An Nur Bangi dulu..
Tengok cousin eshat baru lahir..

Dah setel semua baru larik gi Pameran Pengantin kat PICC Putrajaya..

Tujuan ke sini takde lah nak terus booking ke apa..
Cuma survey2 pape yg patut.. Macam photographer, catering, pelamin, kad kawen ke..
Amek tau sikit2 apa yang patut..
Sok2 dekat nak kawen dah tau..

Sampai sana pon dah petang..
Round2 ala kadar je kat dalam tu..
Gambar2 pameran pon seketul dua je..
Takde mood dah nak snap2..
Mula2 je excited nak gi.. Y__Y



Ni pintu masuk..
Cantik.. Lampu jurai-jurai..
Lalu kat situ macam princess dah.. HIKS!!~



Masuk je jumpa pelamin ni kat luar.. Sebelah pintu masuk..
Sangat cantik & wowwww!!


Pelamin ni cantik sangat-sangat..
Mewah gilos.. Tapi harga nangis la nak bayar..
Tu yang singgah jap amek gambar.. HAHAHA!!~
Berangan je masing-masing.. :p




Antara baju2 yang sempat di snap..
Lepas dari booth2 ni terus tak snap dah..
Perut dah bunyik2 lapa!



Pastu jumpa booth photobooth..
Ape lagi amek la gambar..
2pcs RM4 je.. Tapi boleh snap 4 kali je..
Dia akan snap laju2.. So, laju2 la tukar props yg ade dalam tu.. HAHAHA!!~
Kelakar betol la!
Atleast dapat lah buat kenangan kan..

Pastu kitaorang ada singgah 1 booth yg sedia kan catering..
Tertarik sebab dia ada diskaun RM1k.. Best tu..
Mula-mula akak yg promote kat kitaorang tu macam kerek je!
Lama-lama, dah sembang2 baru ok..
Siap bagi food testing lagi.. Sampai mintak dua kali tambah.. Melampau! HAHAHA!!~
Tu nama nya makanan dia sedap.. Harga pon boleh tahan la..
Dia siap tapaukan makanan bawak balik umah suh mak kitaorang rasa..
Kalau ok, boleh booking.. Gituuuu...



Tertarik kat deco ni..

Sudahnya, bawak balik banyak pamplet.. Rambang mata tengok macam2 pakej ada..
Boleh tahan mahal jugak la harga2 promosi time pameran ni..
Tapi atleast, sy dah tau camne pakej2 apa yang ada & tahu nak banding2kan harga kat luar..

Love, Rina Ellisa

No comments:

Post a Comment