Followers

Tuesday, 11 June 2013

Wedding Preparation : Type of Pelamin Part 1.

Hi & Assalammualaikum..

Sekarang ni musim2 orang kawen kan..
Jadi nya, sy pon tak ketinggalan mood-mood orang kawen je.. Over! HAHAHA!!~

Sebenarnye, banyak cerita nak update letak dalam blog ni..
Tapi harini gambar tak boleh transfer pulak.. Nape tah! Y__Y
So, kita update la pape pasal kawen..

Pelamin-pelamin kat bawah ni pelamin yg sy suka!
















 












Ni la citarasa sy.. Simple but nice..
Agak2 time sy kawen nanti ada lagi tak pasu2 kaca, bantal2 kecik, bongkah2 cermin, bunga2 kipas tu.. -___-!
Hope sempat lah dan tak ketinggalan zaman nanti.. HAHAHA!!~

Sumber : Google

Love, Rina Ellisa

No comments:

Post a Comment