Followers

Tuesday, 30 July 2013

Iftar With Eshat's Family.

Hi & Assalammualaikum..

Jumaat berbuka dengan Ema & Lean..
Sabtu dengan kawan-kawan eshat..
Ahad dengan family eshat pulak..
Best bulan puasa ni.. Boleh gathering ramai-ramai.. Seronok!

Menu hari tu daging salai masak lemak cili api, sambal tumis udang & yang best ada kuih koci..
Kuih koci mak eshat memang sedap.. Nyummmyummm!!!
Ada murtabak, putu piring, kek coklat, air tebu, soya..
Menu yang ni semua nya beli..

Gambar macam biasa lah takde..
Segan lah nak amek.. HIKHIK!!~ :p

Sy sampai pon dah nak berbuka..
Ishhhh isshhh teruk betul lah bakal menantu ni..

Memang nak datang awal pon..
Tapi nak pegi potong rambut dulu..
Sampai2 je hairazone kajang, orang ramai giler..
Pukul 540ptg baru turn sy..
Cuci, keringkan rambut & gunting je dekat pukul 7 baru abeh.. -.-'
Memang kelam kabut lah balik..
Singgah jap uniten bangi beli kuih, terus chaw balik umah..

Sampai2 je, tuang air dalam jag, terus azan.. :D


Faten pon ada malam tu..
Complete malam tu semua anak menantu Mak Putrajaya ada..
Ni rasa lagi tak sabar nak kawen.. HAHAHA!!~

Love, Rina Ellisa

Monday, 29 July 2013

Iftar, Kelab Tasik Putrajaya.

Hi & Assalammualaikum..

Berbuka dengan my friends dah, sabtu berbuka dengan kawan-kawan eshat pulak..
Last year buka puasa kat bagan lalang.. Time tu ramai..
Tahun ni macam tak ramai yg join.. Nad pon takde.. Y___Y
Boring je makan takde geng nak gosip2..
Nak gosip dengan lelaki tak feeling.. HAHAHA!!~

Sampai situ lambat.. Lagi berapa minit je nak berbuka..
Eshat keje aritu..
Balik keje terus amek sy, dia balik umah mandi2 jap terus pegi..
Laju giler dia siap.. Mandi kebau kot.. HAHAHA!!~

Sampai2 je, pusing2 tengok apa ada, terus azan dah..


Eshat & the geng..
Perempuan dua orang je.. Sedih!

Totally makan kat sini sy bagi 2/5 star je..
Malas nak complain lebih-lebih..
Dan tak mungkin repeat makan lagi kat sini.. Tak akan!
Banyak2 tempat sy pegi, nape kat sini paling kureng makanan nye.. Y___Y
Dah la mahal RM60 seorang.. SobssSobbss..
I tak puas makan & rasa tak berbaloi..
Sorry b, i terpaksa berterus terang..

Tapi kawan2 eshat beriya-iya makan..
Agaknya terpaksa makan puas-puas kot..
Sebab bayar mahal-mahal.. HAHAHA!!~


Otak-otak pon tak sedap.. HUWAAAAA!!~ Y__Y
Ketiau goreng pon tak sedap..


Salam aidilfitri dari kitaorang.. Eh! Tetiba... :D


Apa pon, tq so much my darling belanja berbuka puasa..
Tempat dah cantik tepi tasik.. Tapi bab makanan failed la!
Sorry b.. Makanan kat sini sangat tak best.. Y__Y

Love, Rina Ellisa

Sunday, 28 July 2013

Shopping, Jalan TAR.

Hi & Assalammualaikum..

Takde la shopping mana pon..
Jumaat kan selangor public holiday..
Sesaje jalan kat KL tambah kan sesak orang shoping raya.. HAHAHA!!~

Sampai je jalan TAR hujan lebat..
Berjalan dalam hujan la.. HUHUHU!!~
Tempat first di tuju adalah Syarikat Bunga Reben..
Kat situ sebenarnya tujuan utama nak pegi Jalan TAR.. :D

Dah selesai beli apa yang nak, terus pusing2 tengok apa yang menarik..
Mak & kakcik beli baju & tudung..
Takde yang menarik la kat Jalan TAR..
Tudung pon takde yang sy berkenan..
Tapi beli jugak tudung RM10 sehelai..
Sesaje beli sebab dah berhujan, bersesak kat situ..
Balik tangan kosong sangat menghampakan nanti.. :D

Baju melayu dewasa & kanak-kanak boleh tahan mahal jugak..
Sy sampai pukul 11lebih tu, orang tak ramai lagi..
Masuk tengahari, orang dah penuh..
Lagi kesian bawak anak-anak kecik dalam stoller tu..
Tinggal kan kat umah jela anak-anak kecik tu..
Sian tengok bersesak dalam orang ramai tu.. Y___Y



Tengok baju melayu budak kat Jalan TAR mahal..
Size kecik paling murah RM30 plus plus.. Ada yg cecah RM40 pon.. Y__Y
Last-last jumpa jugak baju melayu untuk adik2..
Tu pon RM30 plus plus jugak..
Niat nak beli kain ela & jahit je baju melayu budak-budak ni..
Tapi, pikir banyak2 kali, malas pulak nak menjahit.. HIKS!!~



Ni baju yang kakcik beli,,
Dress 1 pasang, blous 1 pasang, seluar 1 pasang, tudung 2helai..


Orang shopping raya, sy shopping ni.. WUHUUUUU!!~
4 barang ni pon dah cecah RM50..
Nape mahal sangat eh barang sekarang ni.. Y___Y

Love, Rina Ellisa

Saturday, 27 July 2013

Gaya Tudung Sheila Rusly..

Hi & Assalammualaikum..







Sy suka gaya tudung Sheila Rusly ni..
Simple je.. Mana nak dapat tudung macam ni?????

Raya tahun ni teringin pulak nak pakai macam ni..
Dah 3 tempat sy round-round carik tudung..
Tapi takde yang berkenan di hati.. T__T
Design & colour lebih kurang sama je..
Ingat kan nak pakai tudung syira je pagi raya tu..
Pon takde yang design berkenan kat Jalan TAR ataupon Bazar senawang.. Y___Y

p/s : kang ade buat tutorial sendiri je gaya tudung sheila rusly ni.. :p

Love, Rina Ellisa

Friday, 26 July 2013

Iftar, Austin Steak Bangi.

Hi & Assalammuaalaikum..

Plan asal nak berbuka puasa kat Senandung Malam/Semalam kat Bagan Lalang..
Makan ketam, pahat, udang.. Oh sedap nye!
Tapi, ery tak dapat cuti la..
Takpela.. next time kita berbuka puasa & pekena ketam ramai-rami keh..

Plan berbuka sesama di teruskan jugak..
Kitaorang berbuka kat Bangi je lah.. Makan western..
Sebab last minit tukar plan & masing2 blur dah nak pikir makan katne.. HAHAHA..


First time sy makan kat Austin Stek Bangi ni..
Selalu kalau makan western kat D'One steak bangi je..
Deco kedai cantik & unik..
Ema booking dulu untuk berbuka puasa..
Sampai-sampai je makanan dah terhidang..

Sy macam biasa order chicken chop..
Diaorang ada order lamb chop, beef chop..
Sy try makan sikit lamb chop lin..
Daging kambing masuk je mulut, sampai ke tekak, terus rasa bau kambing dalam mulut.. Huwaa!! :(
Macam mane lah nak belajar makan kambing ni.. SobssSobss..
Sampai ke malam terasa kambing kat tekak..
Kalau makan ayam, takde plak bau ayam kat tekak ni.. Sighhh!!

Total makan untuk 6 orang RM90.90 saje..
Tapi, sy lagi suka chicken chop kat D'One Steak tu.. :D


Cam biasa sebelum balik, bergambar sampai kena sound.. HAHAHA!!~ :D

Love, Rina Ellisa

Winners for GA Simple/Mini Giveaway & Ramadhan/Syawal from SyafiqahHashimxoxo!

Hi & Assalammualaikum..

2 kali menang giveaway dari SyafiqahHashimxoxo.. Yeyyyy!! :D
Thanks Pikah..



Pemenang bertuah dapat kad 10% dari harga biasa setiap makanan di Food Republic One utama..    
Yang best nya, kad ni expired sampai December 2014.. :D



4 orang bertuah akan dapat voucher RM10 dari thepooplook & RM10 FashionValet.com..
Ok boleh try shopping ni.. Tak pernah lagi shopping kat 2 website ni..
Entry winners for Ramadhan/Syawal Giveaway, KLIK SINI ..

Thanks pikah dengan hadiah-hadiah ni..
Akak sukaaaaaaaaaaa!! :D

Love, Rina Ellisa

Thursday, 25 July 2013

Borong Kerepek..

Hi & Assalammualaikum..

Sekarang ni masing-masing dah sibuk buat persiapan raya kan..
Lebih kurang dua minggu je lagi nak raya..

Kebiasaan nya tiap-tiap tahun kitaorang (sy&akak-akak opismate) akan borong kerepek kat banting..
Dekat-dekat nak raya baru pergi..
Beli awal-awal kang, mesti tak sempat sampai raya dah habeh.. HAHAHA!!~

Tempat 1 : Kak Ina Ent.







Dekat sini aneka kerepek kurang sikit..
Tapi biskut-biskut raya banyak pilihan & murah..
Kat sini kerepek pisang pon takde.. Y__Y


Tempat 2 : Kerepek Umi House









Haaaaa...
Yang kat sini macam-macam jenis kerepek ada..
Cuma biskut je biasa-biasa kat sini..

Kerepek kacang dal 1/2 kilo kat sini dapat RM5..
Kat Kak Ina Ent tu dapat RM6.. Cuma mahal RM1 je..

Nak datang sini pon boleh sesat..
Yela.. Datang sini pon setahun sekali je.. Raya je baru datang.. :p



Belakang tu tempat dia proses-proses kerepek..


1 plastik ni sy punya..
Kacang dal 1 kilo, roda 1/2 kilo, kerepek bayam 1kilo, kerepek ubi pedas 1/2 kilo,
Total RM32..


Sebelah tu ada rumah ni tengah buat..
Besar sangat-sangat umah ni.. Kagum tengok..
Akak-akak opis ni cakap, ni rumah owner makcik kerepek tu..
Last year datang takde lagi umah ni..

Kalau nak datang beli kerepek, baik pergi kerepek Umi House kat Labuhan Dagang Banting ni..
Macam-macam pilihan ada..
Dan yang best ialah murah.. :D

Love, Rina Ellisa

Wednesday, 24 July 2013

Iftar with Abah's Family..

Hi & Assalammualaikum..

Ahad lepas berbuka puasa kitaorang adik beradik eshat kat umah abah dia kat senawang..
Dan first time jugak sy jumpa abah eshat.. :)

Masa otw tu, macam2 fikir..
Takot, nervous semua ada.. Eshat cerita abah dia garang..
Tapi, dah kenal abah dia, takde lah garang pon.. HAHAHA!!~
Abah eshat ok & cool je macam eshat.. :D

Ingatkan adik beradik eshat je.. Sekali adik beradik abah dia pon ada..
Dan first time jugak jumpa sedara mara sebelah abah..
Semua nya ok & happening family diaorang.. Best!

Sampai senawang pukul 7lebih..
Salam-salam & kenal-kenal sedara then terus berbuka..
Tak sempat nak tolong pape..

Masa berbuka duduk satu meja dengan Abah, kakngah, abang, faten & nenek..
Rasa macam seronok nye ada Abah.. Weeeee!!~
Sorry.. Sy terlalu excited ada abah baru.. :p
Time makan tak kena tanya pape..
Lepas makan, duduk lepak depan tv, mula lah sesi suai kenal dengan Abah.. :D
Tapi faten lagi banyak kena tanya dengan sedara diaorang.. HAHAHA!!~



Antie & cousin-cousin..
Diaorang ni suka bergambar.. Kejap-kejap bergambar, kejap-kejap bergambar.. :D



Ni kali kedua jumpa nenek eshat.. First dulu masa lepas kenduri bertandang ika kat rembau, terus balik kampung sebelah abah..
Alhamdullilah nenek sihat lagi boleh berjalan..
Cuma dengan atuk tak sempat nak bergambar..




Ni adik bongsu eshat.. Takde istilah eshat anak bongsu lagi.. HAHAHA!!~
Mula-mula langsung taknak Aliff dengan kitaorang..
Dah lama-lama, nak balik dah baru lah nak bergambar semua..
Siap buat peace lagi.. Dia macam nak dekat tapi malu..
Nsem dia, kalah eshat! HAHAHA!!




Huwaaaa.. gambar tak cantik.. Dah edit pon jadi macam ni.. Y__Y
Ni antie Mala.. First time jugak jumpa.. Antie ok & rasa tak kekok bila borak-borak dengan dia..
Sampai tersasul panggil 'Akak'... NGEEEEE!!~



Dah sedara mara ramai, kalau tak kena buli tak sah kan..
Antie-antie request nak nescafe tarik..
Ke dapur lah sy & faten buat apa yang patut..
Tapi yang buat air faten.. Sy tolong prepare kan cawan je.. HEKHEKHEK!!~
Dan Antie Mala tolong tambah-tambah rasa air.. HAHAHA!!~
Nasib baik sedap air faten buat.. :D



Dan sebelum balik, bergambar dengan family abah..
Thanks Antie mala masak lauk-lauk semua..
Terutama ketam masak gulai..
Siap tapaukan bawak balik rumah..
Sy sampai umah pukul 1pagi terus sahur & sambung makan ketam sambil2 pejam2 mata layan.. HAHAHA!!~
Haaa betapa sedapnya lauk antie mala masak.. :D
Thanks jamu sy & faten dengan makanan yg sedap-sedap..

p/s : gambar makanan tak amek.. Sebab first time jumpa family abah, jadi macam segan silu nak jadi tak malu amek-amek gambar makanan.. HEKHEK!!~ :p

Love, Rina Ellisa

Tuesday, 23 July 2013

Review Baju Raya Project, Masjid UPM Serdang..

Hi & Assalammualaikum..

Sy ada inform entry last week..
Yang team baju raya project akan collect baju-baju yang terpakai..
Sy berkesempatan join diaorang hari ahad haritu..

Nasib baik sempat sampai kat Masjid UPM Serdang..
Sy keluar rumah pukul 1230.. -.-'
Diaorang collect pukul 11 pagi sampai 1 tengahari je..

Sampai-sampai je ada lagi orang yang donate baju..
Legaaaaaaaaa..



Ni Aty.. Sempat call Aty masa otw ke Serdang..
Bagitau lambat sikit sampai..
Nasib baik diaorang boleh tunggu.. :p




Sy dapat donate 5 plastik hitam ni..
Ada baju kurung, tudung & beberapa helai baju melayu..
Hope ikut piawaian Baju Raya Project la..
Diaorang terima  & sorting sekali kat sini..
Banyak jugak baju-baju time tu..




Bersama Aidasue, leader untuk team Baju Raya Project..
Semoga team ni dapat keberkatan dalam usaha murni dalam bulan puasa ni.. InsyaAllah.. Amin..

Love, Rina Ellisa

Monday, 22 July 2013

Iftar With Ema Bam Bee & Lelean..

Hi & Assalammualaikum..

Lin msg ajak berbuka kat rumah ema..
Masak-masak kat umah ema.. Waaaaaa.. Best jugak ni!
Di sebabkan ema baru kahwin, jadinya dia lah mula kan tradisi masak memasak jemput menjemput berbuka puasa kat rumah ni..

Seminggu jugaklah bincang nak masak ape..
Gaduh2 kat whatsapp buntu nak masak ape.. HAHAHAH!!~
Last sekali, ema masak sorang-sorang kat umah..
Sebab dia balik keje tengahari..
Sy & lin habis kerja petang..
Kita beli apa yang patut je..

Sy sampai pukul 6lebih lauk semua dah siap masak..
Tinggal masak nasik & buat air je..


Lauk aritu kari sotong, ikan masin perkasam, ayam goreng, tongkeng ayam & gulai udang..
Hebat lah ema pandai masak semua ni dah.. Syabas bebeh!!



Ema dah masak-masak, sy part beli kuih-kuih..
Kuih pelita 5biji RM3.. Popia basah 5biji RM2.. Kuih Seri muka seketul tu RM2.. Otak-otak 10keping RM6..
First time pergi bazar kat putrajaya.. Ikut nafsu semua benda nak beli..
Last2 ada kuih yg beli ni tak makan pon.. Y___Y

Lin pulak menu paling senang dia beli..
Beli cincau, soya & buah tembikai susu..
Tq lin! Dapat jugak minum soya cincau.. :p


Belum azan lagi dah tadah tangan nak baca doa.. HAHAHA!!~
Macam-macam perangai diaorang ni..
Ery je tak dapat berbuka sama..
Dia balik keje lambat..

Bila buat camni, rasa seronok sangat..
Yela, tak pernah buat camni berbuka kat umah masak-masak kan..

Dah makan-makan, eshat pergi keja, joe pon balik umah..
Sy & lin plan tido umah ema malam tu..
Dah lama tak borak-borak sebelum tido..
Dah terlentang depan tb, masing2 bergosip la..
Ade je cerita.. Bese lah perempuan kan.. :p

Pagi-pagi dekat pukul 5 ema dah ketang ketung kat dapur prepare sahur untuk kitaorang..
Rasa macam waaaaaaaaaa... ema masak sahur la.. HIHIHI!!~
Sahur simple2 je.. Goreng telur, makan dengan kicap.. Lauk udang, ikan masin ade lebih lagi..
Tu pon rasa sedap dah.. Happy dapat sahur dgn kawan-kawan..




Muka masing-masing baru bangun tido..
Sebelum balik, amek gambar dulu..
Malam borak2, memang takde nak amek2 gambar dah pon..
Gambar terpaksa edit.. Sebab ada orang tak mandi lagi dalam gambar ni.. HAHAHA!!~

Tq ema masak-masak utk berbuka & sahur untuk kitaorang..
Next year buat lagi.. :D

Love, Rina Ellisa

Friday, 19 July 2013

Happy Birthday Mak ku sayang.. :)

Hi & Assalammualaikum..



Sy selalu pikir mak baru 44tahun.. HIHIHI!!~
Hakikatnya mak sy dah 47tahun harini.. Pada tarikh 19 July 2013 harini..
Cepat masa berlalu.. Sedar tak sedar mak dah nak cecah 50an dah..

Semalam petang mak, nenek buat cite sedih.. Ika dah kahwin ikot suami..
Sok Ina kawen ikot suami jugak..
Touching nye..Y__Y
Nasib time tu kat dapur, mak nenek kat beranda luar..
Kalau tak, mau bergelinang je air mata.. :p

Lumrah kehidupan..
Semuanya makin hari makin berubah..
Tak dapat kita nak melawan takdir..

Jadi hari ni sempena birthday mak, sy nak buat special wish kat blog ni..
Walaupon mak tak baca blog ni, ada jugak tempat sy coret kan sesuatu untuk mak ku tercinta.. :)

Mak,
Selamat Hari Jadi dari Along..
Semoga mak panjang umur & murah rezeki..
Semoga mak selalu di lindungi & di berkati..
Tak terbalas rasanya jasa mak pada kitaorang adik beradik..
Takde ungkapan dapat Along luahkan bertapa bertuah nya Along ada seorang Ibu macam Mak..
Mak lah kekuatan & pembakar semangat Along..


Sampai satu masa nanti, Along mesti rindu semua benda pasal mak..

Rindu nak gaduh2 manja dengan mak..
Rindu nak kena perli-perli dgn mak sebab Along malas masak.. HIHIHI!!~
Rindu nak dengar mak membebel sebab bangun lambat..
Rindu nak dengar mak jerit-jerit macam petir.. HEHEHE!!~
Rindu nak teman mak tengok tv malam-malam..
Rindu nak gosip sama-sama dengan mak..
Rindu nak share2 problem & cara jalan nak selesaikan masalah..
Rindu semuanya lah..


Hope Along dah ada keluarga sendiri nanti, dapat lagi kita spend masa sama-sama..

Along sayang mak dunia akhirat.. :)

Love, Rina Ellisa

Thursday, 18 July 2013

Salad & Pisang!

Hi & Assalammualaikum..

Hari ni dah 9 Ramadhan.. Sangat cepat masa!
Esok dah jumaat.. Hmmmm.. Umur pon dah makin tua.. Eh!
Masih penuh lagi berpuasa sehingga arini.. InsyaAllah..
Tapi dah 2 kali sahur minum tea O je..
Sebab macam dah tak lalu nak makan nasik pagi-pagi.. Y__Y
Dan baru sekali (pagi tadi) tertinggal sahur..
Mungkin hujan & sedap sangat tidoq.. HEHEHE!!~

Semalam pergi pasar malam..
Sy suka pegi pasar beli 2 benda je..
Salad & Pisang..
Pisang tu kadang-kadang je beli..
Tapi, kalau salad WAJIB beli.. :D
Murah & banyak.. Kadang2 tak sampai RM1 pon..




Grrrrrr!!! Hijau dia mengancam!!
Tak sabar nak makan berbuka arini..
Pisang ni sesisir RM3.60 je..




Sebab darurat sangat dah seminggu tak 'melepaskan hajat'..
Makan 5 biji pisang..
Tapi sampai ke pagi ni, belum ada apa-apa tindak balas lagi.. Sengsara! Y__Y
Bulan2 puasa ni memang susah ke nak 'melepaskan hajat'??? ~__~

Love, Rina Ellisa

Tuesday, 16 July 2013

Program Amal, Baju Raya Project.

Hi & Assalammualaikum..



Ada baju-baju kurung, baju melayu & tudung yang dah tak pakai?
Ada satu cara kita boleh salur kan pada yg memerlukan..
Tapi make sure baju-baju tu bersih & masih elok untuk di pakai..
Team Baju Raya Project akan collect baju-baju semua kat satu tempat..
So kita boleh turun padang bagi baju-baju yang ada..

Semalam balik keje, sy dah asingkan sikit-sikit baju,tudung yang nenek simpan..
Nenek sy sangat sayangkan baju-baju kurung yang masih elok ye..
Tu yang kalau asik beli baju je, dia akan marah & bebel..
Dia cakap, baju dah banyak, nak beli lagi baju buat apa.. HIHIHI!!~
Semalam dah bagitau dia nak kumpulkan.. Lepas tu nak sedekah kat orang, nenek kata OK.. :)

Punggah2 balik baju, dapat dua plastik besar..
Jumpa balik baju raya masa kecik-kecik dulu.. HEEE!!~

InsyaAllah sebelum hari ahad ni, akan di kumpulkan baju-baju kurung,tudung yang ada untuk di donate..
Sesape pernah dengar team Baju Raya Project on air kat Radio Era, diaorang dah hebahkan program amal ni..
Amek inisiatif ni untuk beramal & bersedekah di bulan puasa ni tau.. :)

INFO :-
Kutipan besar-besaran bagi warga Bangi, Serdang, Putrajaya akan di adakan di Masjid UPM pada 21 Julai 2013, 11.00pagi - 1.00 tengahari
Maklumat lanjut FB : Baju Raya Project..
Twitter : Baju Raya Project..

Jumpa kat sana nanti.. InsyaAllah..

Love, Rina Ellisa

Saturday, 13 July 2013

Iftar Day 3.

Hi & Assalammualaikum..

Iftar Day 2 takde, terus iftar Day 3.. HIKS!!~
Puasa kedua & ketiga masih berbuka kat umah lagi..
Dan sy belum jejak kaki lagi kat bazar..

Malas nak pegi bazar, nanti membeli ikut nafsu..
Adib, aidil & ika dah beli kuih sikit2, jadinya sy takyah beli dah..
Makan apa yang ada.. Tu pon kadang2 kuih tak abeh.. Membazir je.. Y___Y

Alkisah nya..
Time nak waktu berbuka.. Sy senduk2 la nasik..
Sambil2 tu borak2 la dengan nizam (husband ika) pasal telur murah kat rembau..
Syiok2 senduk2 nasik, pastu duduk atas kerusi.. Elok je suap nasik dalam mulut.. Pastu kunyah sikit2!!! HAHAHA!!~
Mengelupur ludah balik nasik tu.. Nizam la tegur.. "Along makan nasik ke?"
Tergelak-gelak semua time tu..
Time tu baru pukul 7lebih.. Haissshhh.. Sabor jela.. -.-'

Menu utama aritu mak masak asam pedas ikan..
Mak letak kari sikit.. Nyum Nyum!!~
Gambar makanan tak sempat amek.. Y___Y

Malam terawih kat Masjid Besi Putrajaya..
Tu pon last minit eshat ajak..
Kelam kabut pergi putrajaya.. Sabor jela..


Lepas terawih, eshat bayar zakat..
Nak amek gambar dekat2 malu, ustaz kat situ pandang2.. HEHEHE!!~


Ni takde keje amek bau je minyak2 atar ni..
Bau minyak ni buat sy sakit kepala.. Y___Y
Walaupon macam2 jenis bau ada..

Kat luar2 masjid besi tu ada booth jual2.. Macam2 ada..
Ada jual baju raya, jubah, kuih raya, buah & macam2 lagi..
Sedia kan duit saje.. :p


Sebelum balik, amek gambar dulu.. :p
Tahun ni dapat lagi kita terawih sama-sama.. Yeayyy!!

Love, Rina Ellisa