Followers

Tuesday, 9 July 2013

Engagement Day Reza & Aishah..

Hi & Assalammualaikum..

7.7.2013 last sunday engagement day my cousin..
Family2 dah pergi dulu pagi..
Sebab pagi nak masak, pastu makan2 dulu kat umah maklang..

Sy & Eshat sampai umah maklang dalam pukul 2lebih..
Nasib baik lah hantar rombongan dalam pukul 3 camtu..
Ni lah nasib kalau bermadu dengan FUTSAL!! SobsssSobss..

Sampai je, terus tengok cousin sy tengah sangkut tuala kat bahu belek2 hantaran lagi..
Hello abang! Dah pukul 230ptg la.. Pergi mandi & siap..
Rileks je dia jawab " Alaa mandi & siap kejap je"
Yela, lelaki kan.. Bukan nya bersiap lama..
Kalau perempuan bersiap memang lama.. Sy mengaku.. HIKS!~


Hantaran dari pihak lelaki kepada pihak perempuan..
Tema shocking pink & Purple.. Semuanya ada 7 dulang..
Kebanyakkan idea2 gubahan ni dari cousin sy sendiri.. Syabas Abang!
Yang gubah2 nya, kakak ipar dia lah..
Sirih junjung tempah gubah RM30 je.. Murah!


9 dulang daripada pihak perempuan..
Tema merah putih..
Buah pelam tu yang buat sy geram.. Nampak sedap je!




Bincang2 pon tak lama..
Setel semua, panggil bakal tunang Abang keluar & sarung cincin..
Maka selesai dah sudah hajat meminang kami..


Bergambar dengan family..


Selamat bertunang Abang.. Tahniahhh!!
Yeayyyy!!! Lepas ni kenduri kendara lagi..
Yang penting kita kawen dulu dari abang nanti.. HAHAHAHA!!~



Titi nak seberang ke rumah pihak perempuan sangat rare. Tapi best!!
Ni gambar guna fon S4 ika.. Canggih siap ada 2 camera sekali..
Ika makin gemuksss lepas beberapa minggu kawen.. Senang hati kata nya! HAHAHA!!~

Love, Rina Ellisa

No comments:

Post a Comment