Followers

Monday, 8 July 2013

Event : Pencarian Cosmopolitian Hunks 2013, Stage Club Avenue K Kuala Lumpur..

Hi & Assalammualaikum..

Ikot plan 5 Julai 2013 sy akan ke Sintok kedah untuk convo..
Tapi ada benda lagi penting yang patut di dahulu kan..
Tapi takpe.. Nextyear boleh convo.. InsyaAllah..

Di sebabkan tak dapat happy2 nak pergi kedah, tetiba menang contest pulak..
Sape tak happy! :p
Tengah sedih2, dapat pulak tiket event dari Sis Liza..
Tq so much sis! :)

Dah dapat tiket, dah tau event kat KL.. Yang jadi masalah nya, sy kena drive sendiri pegi KL! Uwaaaa!!
Sebab Eshat tak dapat teman, dia kena keja malam.. Y___Y
Sy memang tak tau langsung jalan KL..
Selalu pegi KL, duduk sebelah gelak2, happy2 dalam keta dengan eshat..
Nak ingat atau amek tau jalan KL jauh sekali.. SobsSobss..
Tu yang jadi tetiba buntu kena drive pegi KL..
Nak pegi ke tak event ni.. Kalau ikot hati, redah je drive sorang2..
Last2.. Calling2 lin ajak dia teman..
Dan kebetulan sangat dia kat KL dengan Joe..
Roger kak Liza, tanya ada tiket lebih tak.. Sebab nak Joe(BF Lin) pegi sekali.. So, tiket ada untuk 3 orang..
Jadinya, sy gerak KL naik ERL, lin pick up kat BTS, then terus pegi Avenue K.
Fuh!! Lega kat situ.. Tak payah drive pergi KL.. :D

Sorry, intro je dah menjela.. HIKS!




Ni event dari Majalah Cosmopolitan..
Dan untuk Pencarian Cosmopolitan Hunks 2013..
Bertempat di Stage Club Avenue K, KL..


 Tq much much more Lin teman kan aku.. Muaxxhhh!! Muaxxhhh!!


From left Sis Liza, Syafiqah, Me & Lelean..
Ni first time jumpa Kak Liza & Syafiqah..
Selalu blogwalking blog diaorang je..
Malam tu, dapat jumpa depan2.. Happyyyyyy!!




Host malam tu Kieran & Hunny maduuuuuuuuuu!! 


Sesi kenal kan finalist dulu.. Ada 10 orang finalist malam tu..
Muka diaorang macam lebih kurang sama je.. WEHUUUU!!~
Salah sorang adalah officemate lin.. Kebetulan sangat kan!

Lepas pada tu, ada show artis2 jemputan..


Ada Amir AF..


Errrr.. Apa tah nama group ni.. Lupe laaaa! :p
Hebat diaorang menari.. Terliuk badan kaki kepala semua.. HUHUHU!!~


Ada Black.. Suara terbaik lah!
Tapi black keluar last2 nak event nak habis..
Sempat dengar kejap je..
Sebab kitaorang nak balik dah time ni.. SobssSobss..

Ada game jugak..
Hadiah pon best2..
Antara penaja ialah Guess, Redken, Bodyshop..
So hadiah2 semua nya dari penaja2 di atas.. 




Sis Liza masuk game yg first.. :D
Tapi tak menang la.. Dapat hadiah saguhati je..



Game kedua syafiqah pulak masuk.. Pon tak menang.. HEEE!~
Tapi dapat hadiah saguhati jugak..




Sy pon dapat hadiah jugak.. HEHEHEH!!~
Game ni kena carik sape yang pakai higheels colourful, pakai lipstick merah & bawak minyak wangi botol kecik tu..
Ada sorang ni dia dapat tunjuk ketiga-tiga barang tu kat Kieran & Hani, so dia bertuah dapat jam Guess..
Tapi sy dapat tunjuk bibir yg ade lipstick merah je.. HUHUHU!!~
So, dapat lah jugak hadiah saguhati..
Sukaaaaaaa!!!





Ni hadiah nya..
Dapat 2 botol perfume body shop to best!



Tengah syiok tengok show, tetiba Aidid keluar dari tepi..
Dia on air event ni untuk Hip TV..
OMG! Serius handsome giler dia.. HAHAHA!!~
Sy bukan nya tengok stage, sy tengok dia.. :p


Mentor untuk 10 finalis..


 Dan akhirnya, dapat dah sorang pemenang..





Tu kat belakang pemenang nya.. Adam lah pemenang untuk Pencarian Cosmopolitan Hunks 2013..
Tahniah!! Memang patut menang.. Sebab nampak penyayang, handsome & cool.. HEKHEK!!~



Tak lepas kan peluang amek gambar sama2 dengan Aidid..
Tengok depan2 duhhh!! Handsome sangat!! Nasib baik tak pengsan kat situ.. HAHAHAHAH!!~




Joe & Hani..
Bukti ye Joe ikut sy & lin malam tu.. :p



Dan yang best bila pegi event, akan dapat macam2 dalam goodies beg.. HIHIHI!!~
Antaranya Redken Colour Extend Shampoo, Redken Colour Extend Conditioner, Body Shop Tea tree Skin Clearing Facial Wash, Body Shop Tea Tree Oil, Body Shop 20% Off Voucher, Guess RM50 Voucher, ballpen TV9..
Haaaa.. Best kan!

Setel amek2 gambar kat pintu masuk, terus cabut balik & singgah makan meatball..

Thanks so much Kak Liza for the saturday yang ohsem & bagi sy peluang untuk pergi event ni! :D
Next time kita jumpa lagi k..
And Thanks cosmopolitan for the best goodies beg & event!

Love, Rina Ellisa

2 comments:

  1. besnyaa...tgk hadiah lg bes...nanak guess rm50 voucher tuuu..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. best kak.. boleh jumpa blogger2 yg lain.. :p

      akak nak ker? kita share la camtu.. hihihihi..

      Delete