Followers

Friday, 19 July 2013

Happy Birthday Mak ku sayang.. :)

Hi & Assalammualaikum..



Sy selalu pikir mak baru 44tahun.. HIHIHI!!~
Hakikatnya mak sy dah 47tahun harini.. Pada tarikh 19 July 2013 harini..
Cepat masa berlalu.. Sedar tak sedar mak dah nak cecah 50an dah..

Semalam petang mak, nenek buat cite sedih.. Ika dah kahwin ikot suami..
Sok Ina kawen ikot suami jugak..
Touching nye..Y__Y
Nasib time tu kat dapur, mak nenek kat beranda luar..
Kalau tak, mau bergelinang je air mata.. :p

Lumrah kehidupan..
Semuanya makin hari makin berubah..
Tak dapat kita nak melawan takdir..

Jadi hari ni sempena birthday mak, sy nak buat special wish kat blog ni..
Walaupon mak tak baca blog ni, ada jugak tempat sy coret kan sesuatu untuk mak ku tercinta.. :)

Mak,
Selamat Hari Jadi dari Along..
Semoga mak panjang umur & murah rezeki..
Semoga mak selalu di lindungi & di berkati..
Tak terbalas rasanya jasa mak pada kitaorang adik beradik..
Takde ungkapan dapat Along luahkan bertapa bertuah nya Along ada seorang Ibu macam Mak..
Mak lah kekuatan & pembakar semangat Along..


Sampai satu masa nanti, Along mesti rindu semua benda pasal mak..

Rindu nak gaduh2 manja dengan mak..
Rindu nak kena perli-perli dgn mak sebab Along malas masak.. HIHIHI!!~
Rindu nak dengar mak membebel sebab bangun lambat..
Rindu nak dengar mak jerit-jerit macam petir.. HEHEHE!!~
Rindu nak teman mak tengok tv malam-malam..
Rindu nak gosip sama-sama dengan mak..
Rindu nak share2 problem & cara jalan nak selesaikan masalah..
Rindu semuanya lah..


Hope Along dah ada keluarga sendiri nanti, dapat lagi kita spend masa sama-sama..

Along sayang mak dunia akhirat.. :)

Love, Rina Ellisa

No comments:

Post a Comment