Followers

Friday, 12 July 2013

Happy Bornday Lelean J Aziz!

Hi & Assalammualaikum..

Gambar latest dengan lin June 2013

Semalam siap sms Lin tanya.. Birthday dia 11hb ke 12hb julai..
HAHAHA!!~ Sorry la lin.. Aku konpius sebenarnya date mane satu.. :p
Nasib baik tak kena hamuk.. HIHIHI!!~

So, kat bawah ni wish untuk ko lin..
Lin ada blog, tapi sekarang dia tutup dah..
Takde masa katanya..

Kitaorang dah berkawan lama sebenarnya..
Dari form 2.. Kalau tengok balik album2 lama, ade je gambar2 selekeh2 kitaorang.. HAHAHA!!~
Gambar2 pakai suar besar bawah semua ada lagi..
Banyak memori kitaorang sama-sama dulu..

Tak mudah sebenarnya nak jaga hubungan persahabatan..
Lagi2 dengan kawan2 perempuan..
Tak di nafikan hampir 10 tahun ni, turun naik hubungan kitaorang..
Kalau kita tak lalui semua tu, kita tak akan rasa berharga nya sebuah persahabatan tu..
Apa pon, kitaorang tetap berkawan.. :D

Happy birthday Zalina Abdul Aziz!
Semoga panjang umur, murah rezeki & di bawah lindunganNya..
Semoga jadi anak yang baik untuk kedua ibu bapa kau..
Semoga apa yg ko idam kan akan dapat tak lama lagi..
Cepat2 kawen dengan Joe! Dengan Joe tau.. Bukan dengan org lain.. HAHAHA!!~
Semoga friendship kita sampai anak cucu cicit...
Amin..

Love, Rina Ellisa

1 comment:

  1. yuhuuu baru perasan lah!ahaha..
    terima kasih eh!ingat wish kt insta aje..kt blog pon ade..kiki..
    ye..nanti aku kawen la..ko kawen la dulu ye..aku jauh lagik!

    ReplyDelete