Followers

Friday, 26 July 2013

Iftar, Austin Steak Bangi.

Hi & Assalammuaalaikum..

Plan asal nak berbuka puasa kat Senandung Malam/Semalam kat Bagan Lalang..
Makan ketam, pahat, udang.. Oh sedap nye!
Tapi, ery tak dapat cuti la..
Takpela.. next time kita berbuka puasa & pekena ketam ramai-rami keh..

Plan berbuka sesama di teruskan jugak..
Kitaorang berbuka kat Bangi je lah.. Makan western..
Sebab last minit tukar plan & masing2 blur dah nak pikir makan katne.. HAHAHA..


First time sy makan kat Austin Stek Bangi ni..
Selalu kalau makan western kat D'One steak bangi je..
Deco kedai cantik & unik..
Ema booking dulu untuk berbuka puasa..
Sampai-sampai je makanan dah terhidang..

Sy macam biasa order chicken chop..
Diaorang ada order lamb chop, beef chop..
Sy try makan sikit lamb chop lin..
Daging kambing masuk je mulut, sampai ke tekak, terus rasa bau kambing dalam mulut.. Huwaa!! :(
Macam mane lah nak belajar makan kambing ni.. SobssSobss..
Sampai ke malam terasa kambing kat tekak..
Kalau makan ayam, takde plak bau ayam kat tekak ni.. Sighhh!!

Total makan untuk 6 orang RM90.90 saje..
Tapi, sy lagi suka chicken chop kat D'One Steak tu.. :D


Cam biasa sebelum balik, bergambar sampai kena sound.. HAHAHA!!~ :D

Love, Rina Ellisa

No comments:

Post a Comment