Followers

Monday, 29 July 2013

Iftar, Kelab Tasik Putrajaya.

Hi & Assalammualaikum..

Berbuka dengan my friends dah, sabtu berbuka dengan kawan-kawan eshat pulak..
Last year buka puasa kat bagan lalang.. Time tu ramai..
Tahun ni macam tak ramai yg join.. Nad pon takde.. Y___Y
Boring je makan takde geng nak gosip2..
Nak gosip dengan lelaki tak feeling.. HAHAHA!!~

Sampai situ lambat.. Lagi berapa minit je nak berbuka..
Eshat keje aritu..
Balik keje terus amek sy, dia balik umah mandi2 jap terus pegi..
Laju giler dia siap.. Mandi kebau kot.. HAHAHA!!~

Sampai2 je, pusing2 tengok apa ada, terus azan dah..


Eshat & the geng..
Perempuan dua orang je.. Sedih!

Totally makan kat sini sy bagi 2/5 star je..
Malas nak complain lebih-lebih..
Dan tak mungkin repeat makan lagi kat sini.. Tak akan!
Banyak2 tempat sy pegi, nape kat sini paling kureng makanan nye.. Y___Y
Dah la mahal RM60 seorang.. SobssSobbss..
I tak puas makan & rasa tak berbaloi..
Sorry b, i terpaksa berterus terang..

Tapi kawan2 eshat beriya-iya makan..
Agaknya terpaksa makan puas-puas kot..
Sebab bayar mahal-mahal.. HAHAHA!!~


Otak-otak pon tak sedap.. HUWAAAAA!!~ Y__Y
Ketiau goreng pon tak sedap..


Salam aidilfitri dari kitaorang.. Eh! Tetiba... :D


Apa pon, tq so much my darling belanja berbuka puasa..
Tempat dah cantik tepi tasik.. Tapi bab makanan failed la!
Sorry b.. Makanan kat sini sangat tak best.. Y__Y

Love, Rina Ellisa

No comments:

Post a Comment