Followers

Thursday, 4 July 2013

Lipstick Long Lasting!

Hi & Assalammualaikum..

Nak share ape yang sy dapat time blogwalking.. :D
Cara nak kekalkan lipstick..


Tengok gambar pon paham dah kan?
Memula sapu lipstick..
Lepas tu tekap bibir dengan tisu..
Letak bedak sikit lepas tu..
Then sapu lagi sekali lipstick..

Sy pon tak pernah try lagi cara ni..
Selalu sy guna foundation sapu kat bibir..
Time pakai foundation kat muka tu, pakai terus foundation kat bibir..
Dan ajaib lipstick memang tahan lama..

Lepas ni boleh try cara ni..
Eh! Macam dah lama tak pakai lipstick merah! :D

Love, Rina Ellisa

3 comments:

  1. Haha , pakailah balik liptik merah tu makcik. Pastu kiss kita sampai lupa nak lap and bawak jalan jalan. Hahahaha. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha..

      nti kita pakai lagi, kita kiss awk banyak2 eh :)

      Delete