Followers

Tuesday, 9 July 2013

Ramadhan Al Mubarak..

Hi & Assalammualaikum..

Ramadhan, berjumpa lagi kita.. :)

To my family..
Tahun ni kita dapat bersahur & berbuka puasa sama-sama lagi..
Ada ahli keluarga baru dalam family kita.. Best best!!
InsyaAllah nextyear bertambah lagi ahli keluarga baru kita.. :)

To my friends..
Yang dah kahwin tu, tahun ni mesti best sama2 sambut puasa dengan suami kan..
Jangan lupa masak sedap2 untuk suami ye..
Jom kita buka puasa sama-sama.. Ada yang dah lama tak jumpa kan..

To my fiance..
Tahun ni kita sambut puasa sama-sama lagi..
Tapi kita masing2 berstatus 'mr fiance & mrs fiance' lah kan.. HIKS!!~
Best moment dalam hidup sy sambut puasa sama-sama dgn awak! :p


Selamat berpuasa semua!
Jangan lupa niat puasa, bangun sahur & terawih tau.. :)

Love, Rina Ellisa


No comments:

Post a Comment