Followers

Friday, 23 August 2013

Appoinment Dentist 23 Aug 2013.

Hi & Assalammualaikum..

Dah 4bulan tak jumpa dentist, haritu baru jumpa balik..
Macam biasa dokter akan tanya nape dah lame tak datang.. HIHIHI!!~


Doctor tukar getah, pendek kan sikit wire atas..
Wire bawah doctor tak pendek kan..
Dah 6 hari, gusi belah atas sakit je..
Lepas tu dapat 2 ulser.. T__T

Lagi 3 bulan dah boleh cabut..
Tapi, nak cabut time nak kawen nanti lah.. HEHEHE!!~
Baru suprise.. =D

Dah bagitau doctor awal2, tahun depan nak kawen..
Tu doctor cakap lagi 3 bulan boleh la bukak..
Dan doctor pesan lagi, bulan depan datang lagi ye.. HAHAHA!!~
*Doctor tau lah tu sy akan skip lagi nextmonth.. :p


Haritu bawak areef..
Dia masuk la sekali.. Dia duduk belakang doktor..
Tak nampak la apa2.. HUHUHU!!~


Petang amek ika balik keje..
Sementara tunggu ika keluar opis, bergambar dulu dengan Ashiq dalam keta.. :D

Love, Rina Ellisa

2 comments:

  1. wahh , eppynyaa .. I'm want to wear braces too , but still tgh kumpulkan duit .
    btw berapa ye you buat ?

    ReplyDelete
  2. and following here . salam perkenalan :D

    ReplyDelete