Followers

Sunday, 4 August 2013

Eshat Shopping Raya..

Hi & Assalammualaikum..

Last saturday teman eshat shopping..
Tempat faveret dia beli seluar kat pertama complex..
Nape suka beli suar kat situ pon tak tau..
Malas nak tanye banyak2, sebab time tu kepala ku dah ting tong..
Selsema, pastu kepala rasa berat sangat.. :(
Tak best berjalan dengan keadaan camtu.. SobssSobbss..
Dan kat situ jugak kitaorang kali pertama jumpa 8tahun dulu.. WEEHUUUU!!~
Kat kedai makan.. First time jumpa, eshat terus jatuh hati.. HAHAHA!!~

Pusing punya pusing dalam pertama tu, kedai faveret dia tak jumpa.. HAHAHA!!~
Last2 beli je kedai yang lain..
Selesai beli seluar dia, ke sogo pulak..

Ya Allah! Manusia kat situ ramai..
Terutama perempuan la.. Sanggup bersesak sesak pilih kasut, handbag..
Kasut, handbag 50 %, 70%.. Sape tak gila tengok.. HAHAHA!!~
Tapi time tu, nafsu sy nak berebut-rebut tengok handbag takde..
Lebih pada nak tengok kasut..
Sebab tengah carik sandal nak pakai pi office..
Last2, lepas harung macam2 manusia, kepala terhantuk kasut la..
Dapat jugak beli sandal CR2 sepasang dengan Harga RM39 saje lepas 50%..




Lepak depan sogo dulu sebelum harung ke Jalan TAR carik baju melayu eshat pulak..


Sampai jalan TAR, manusia pon sama gak.. 
Ramai giler!
Baju melayu kat Kamdar pon boleh tahan murah.. 
RM90 boleh dapat..
Last2 beli kat Jalan TAR je baju melayu.. 
Dapat RM90 daripada RM100 lepas tawar harga..

Sy sempat lagi beli tudung sehelai..
Tu pon eshat dah mencebik2 tunggu sy masuk 1 kedai ke 1 kedai pilih tudung.. 
WUHUUUU!!~

Dalam pukul 4 dah gerak balik..
Eshat nak keje malam tu..
Kalau dia tak keje, sampai ke malam lah berjalan.. :D

Checklist Eshat:-
Baju Melayu - DONE
Seluar - DONE
Kasut Raya - PENDING
Songkok - PENDING
Tudung buah hati dia - DONE :)

Love, Rina Ellisa

No comments:

Post a Comment