Followers

Wednesday, 21 August 2013

Happy Raya : Open House Umie Akmal, 11 Syawal 1434H.

Hi & Assalammualaikum..

Balik dari kampong, terus siap2 nak pegi umah Umie..
Dia ada buat makan-makan sikit..

Setahun ada tak jumpa dia.. HAHAHA!!~
Padahal rumah dekat je..
Camtu la bila dah ade life masing2..
Kadang2 nak jumpa pon tak sempat..
Bulan2 raya ni lah baru sempat jumpa..
Kalau tak raya, takde buat makan2 kat umah tak jumpa la kot kalau takde benda urgent.. HIKS!!~

Menu kat rumah umie mesti Nasi Ayam..
Sebab dia family dia bisnes ayam mentah..
Sok kawen along dapat diskaun tak nak beli ayam ni dik? HIHIHIHI!!~

Baju raya lace lace.. I is suka!! :D

Miss u lah!!


Errrrrr!! Gambar blur plak..
Takpe la, janji ada..

Tq dik jemput along datang..
Ibu siap pesan lagi sebelum balik..
Jangan lupe jemput kenduri nanti.. HEEE!!~
InsyaAllah..

Hope hubungan kita ni kekal sampai bila-bila..
Sampai dah beranak pinak cucu cicit sok..
InsyaAllah..

Jumaat, 16 Ogos 2013..
Aini datang beraya..
Dia kebetulan memang jalan beraya hari jumaat tu..
Dia beraya kat rumah makcik dia area2 nilai.. Singgah sekali rumah sy..

Dari sehari ke sehari nak jumpa anak dia.. Tak dapat2 jugak..
Last2 dia datang umah bawak baby.. HAHAHA!!~
Sorry tak dapat masak apa2 untuk aini & family..
Dapat makan kuih raya & dodol je.. Y____Y


camera tab malam memang teruk!! Dah edit, nampak lah jugak sikit2 muka balqis.. heehe..

Balqis dah 4 bulan baru dapat antie Elle jumpa kan..
Dia dah pandai senyum gelak & nak borak2 dengan orang dah..
Pandai tengok tv.. Cerdik!!
Budak class teknik 3 ramai jugak yg dah ada anak..
Anak aini ni tak tau la yang keberapa..
Lupe plak nak bilang sorang2.. HEHEHE!!~
Harap2 tahun depan bertambah lah lagi fruit doter/son anak2 teknik 3 ye kawan2 ku semua.. HAHAHA!!~

Nanti free2 kita jumpa lagi yea Balqis muchuk antie!! :D

Love, Rina Ellisa

No comments:

Post a Comment