Followers

Sunday, 25 August 2013

Homemade : Spaghetti..

Hi & Assalammualaikum..



Lama dah teringin nak buat spaghetti..
Resepi mintak dari Kak Faezah..
Sebab spaghetti kak faezah sedap..
Dan pandai dah makan spaghetti ni..
Tu yang tetiba macam nak buat sendiri.. HUHUHU!!~

Buat spaghetti ni takde lah susah mana pon..
Cuma, cubaan yang pertama ni, tak sama rasa dengan kak faezah buat la..
Sebab sy tak abes kan 1 botol prego tu.. HAHAHA!!~
Patut le colour lain je..
Tapi sedap lah jugak.. :p

Kalau nak tau camne buat spaghetti, google je..
Confirm keluar bermacam-macam jenis resepi ni..

Love, Rina Ellisa

2 comments:

  1. mmg pucat ler kuah nya...
    xpe..nnt kte bt lagi yea...hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihhi.. ok kak.. Nanti nurul try buat lagi.. :p

      Delete