Followers

Thursday, 26 September 2013

Wedding Preparation : DIY Magnet

Hi & Assalammualaikum..

Saje google carik tutorial felt rose..
Lepas tu terjumpa 1 blog link ni, dia review jual barang2 kraftangan..

Macam2 benda ada.. Comil2 lak tu..
Rasa nak beli je semua nye.. HAHAHA!!~
Tapi jangan tamak.. Beli mana yang perlu je.. :D

Dah lama sy carik magnet ni..
Dulu ade jugak google mana nak dapat.. Tapi frust tak jumpa.. Y__Y
Tapi kat SUS n d Felt Product & Tamu Jaja Kraf ada jual..
Rasa nak lompat sebab dah jumpa magnet ni.. HIHIHI!!~

Sy jumpa 2 jenis magnet ni..




25mm
RM5
10 pcs per pack




1.5cm
RM30
100pcs per pack

Kalau sape2 mencarik2 jugak magnet ni, ce tengok kat SUS n d Felt Product & Tamu Jaja Kraf..
Harga pon berpatutan..

Dah google benda lain, jumpa benda lain pulak..
Tapi, jumpa jugak tutorial felt rose..
Banyak version tutorial..
Tapi sy ikot yg senang2 je.. Watpe nak tension2 buat benda senang.. HUHUHU!!~

Nah link yang Tutorial Felt Rose
Tutorial 3 * Yang ni tutorial buat bunga rose guna crepe paper

Magnet ni dah jumpa, nak pikir buat ape dengan magnet ni.. *Toinkkk Toinnkkk Toinnnkkkk*

Love, Rina Ellisa

4 comments:

  1. Replies
    1. hehehe.. nanti kalau buat, rina post :)

      Delete
  2. thanks rina share info ni...wawa pun ngah google2...sebab pelamin akad nikah n resepsi diy...so mencari apa yg patut :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. oyke.. Ur welcome :)

      selamat berDIY.. :))

      Delete