Followers

Thursday, 12 September 2013

Wedding Preparation : Dress By AriweddingCouture.

Hi & Assalammualaikum..

Sejak-sejak tengok baju kahwin Fifie, terus jatuh hati dengan fabrik glitter ni..
Cantikkkkkkkkkkkkkkk!!!~

Ni kat bawah ni antara design2 baju dari AriweddingCouture guna fabrik glitter..
Nangis tengok. Sebab cantik sangat!! Y__Y





Cantik nye la kalau dapat pakai time wedding.. Y___Y
Nak survey2 la harga fabrik ni..
Kalau mahal sangat, lupa kan jela nak buat dress kahwin.. HUKHUK!!~


credit to FB : AriweddingCouture

Oh! Cantik nye sepersalinan lelaki perempuan ni.. Colour mint green pulak tu..
Pengsannnn!! =__=!

Love, Rina Ellisa

7 comments:

  1. Kita pon suke gile fabric glitter ni. Awak lawalah pakai mint green sebab putih. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhu.. nanti kita survey2 dulu eh harga fabric ni.. nnti kita share dgn awak..

      Delete
  2. ok, mint green itu sangatlah cantik. :)

    ReplyDelete
  3. yg 2nd pic dari last pic tu santek sgt! mint green glitter tu. kalo awk pakai mmg cntik. hehehe. rina nti awk pakai la dress mcm yuna pakai yg rizalman buat tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. nak survey fabric dulu kak.. kalau murah, boleh buat.. kalau mahal, lupa kan jela.. hikhikhik :p

      Delete
  4. hye rina...owh ni tengah 'in' kan..cantiklah glitter.wah kak lea suka mint green tu lembut,suci dan ayu je he3...

    ReplyDelete