Followers

Monday, 23 September 2013

Happy Bornday Rina Ellisa.

Hi & Assalammualaikum..

22 Sept 2013 (Ahad), Ukay Perdana

23 Sept 2013, Happy sweet 24 to me!! HEHEHE!!~ :D

Weekend aritu fiza ajak lepak..
Dia dah pindah KL.. Seronok la nak lepak2 lepas ni..
Boleh jumpa princess Khaira selalu.. Yeyyyy!!


Sebelum jumpa Fiza&Jijie nak lepak, eshat nak makan dulu..
So, makan la kat gerai2 sebelah petronas kat Ampang tu..
Yg sedihnya, makanan kat sini tak sedap.. Y__Y
Nasik mantah.. Tertarik nak masuk sebab tomyam bawah tu ada api2.. HAHAHA!!~
Pon boleh cam gini.. Adoiii la.. Sekali makanan tak sedap..

Lepas makan, terus datang umah Fiza&Jijie kat Ukay Perdana..
Memula ajak lepak kedai je tengok bola kol 11pm..
Last2 tah apa Fiza&Jijie on call dengan eshat, terus tengok bola kat umah plak..

First time masuk Ukay Perdana.. Seram berbukit.. HAHAHA!!~
Terus tanye diaorang, tak seram ke duduk sini.. Rumah2 kedai tepi2 tu macam rumah kedai tinggal..


Lepak2 tunggu bola start pukul 11pm..
Bola pukul 11, kol bape nak balik.. Sok nye keje.. =__=!!

Masuk toilet nak shishi..
Keluar2 je, tengok eshat, jiji & the geng takde..
Tinggal fiza je sorang..
Tanye fiza, diaorang pegi mana.. Fiza cakap diaorang kat luar..


Kat corridor tengah standbay nak suprise konon nye..
Kalau la jatuh kek ni dari tingkat 10 lebur semua.. KIHKIHKIH!!~

Sekali tetiba lampu padam.. Kipas pon padam..
Eshat datang bawak kek.. HEHEHEHE!!~
Ramai2 diaorang nyanyi lagu birthday..
Sweeet sangat tau uolls ni!!!! :D
Terharu i..


Meaceh myfiance for suprise..
Kita sukaaaaaaaaaaaaaa.. :D


Hehehe.. Muka terkejut, muka happy.. :D


Comot pulak tepi mulut sebab kena suap kek.. EKEKEKE!!~



Duduk bersimpuh sangat.. Padahal dalam hati dupdapdupdap sebab kena suprise.. =D


Dalam keadaan separuh sedar lagi ni.. HAHAHA!!~


Ni time dah sedar sepenuhnya.. Sebab kena potong kek.. :D


My birthday cake..
Suka number 2 4 tu.. hehehehe :P


Bola habis je, Princess Khaira bangun..
Dia pon sama2 celebrated birthday Aunty Nurul..
Sampai2 je, dia tengah tido.. Tak dapat gomol2 dia..
Pandai ye bangun midnight, tau aunty datang.. Eh!! HEHEHE!!~


Million thanks to my lovely sista, Fiza..
Sebab dia yg suprise kan semua ni..
Dia cakap, first pindah KL, dia carik kedai kek dulu..
Terharu nya... Y___Y
Tq wish birthday yg sangat touching..

Apapon, Alhamdullilah.. Masih lagi di panjang kan umur..
Thanks god, mysuper mom, siblings, grandma, grandpa, myfiance, my Future family in law, my beautiful friends..
Sebab selalu ada mengisi ruang2 dalam hidup sy..
Selalu ada dalam apa jua keadaan sekali pon..
Tq for wish & doa kalian semua..
May Allah bless us always..
Moga segala persiapan sy di permudahkan olehNya.. Amin Ya Rabb..
Hugsss & Kiss untuk semua!!!

Love, Rina Ellisa

7 comments:

  1. Happy birthday Nenek !! Hihi.
    Sorry takde hadiah and tak sempat nak lepak2 punnn. :(
    May Allah bless you always. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq makcik!!! :D

      ala takpe la.. dah wish pon kita dah happy la..

      May Allah bless us always too :)

      Delete
  2. Happy birthday Rina.
    happy2 selalu ye.

    ReplyDelete
  3. Happy Birthday Rina.... Semoga ALLAH berkati segala apa yang Rina lakukan.... Ameen

    ReplyDelete
  4. Happy Birthday Rina, Semoga segala apa yang Rina lakukan diberkati ALLAH s.w.t... Semoga perjalanan hidup semakin bahagia....ameen...Sorry lambat wish....

    ReplyDelete