Followers

Monday, 16 September 2013

Majlis Aqiqah & Kesyukuran Azfar Ziqri.

Hi & Assalammualaikum..

14 Sept 2013(Sabtu), Sg. Merab 

Last weekend aritu, ada cukur jambul & Aqiqah Ziqri.. 
Sampai je, duduk kejap tak sampai 10 minit, dah habis marhaban.. HAHAHA!!~
Ni la padah nye lambat sampai..
Tapi dapat lah dengar sikit makcik2 tu marhaban..
Sayu je.. Sedap di dengar..


Buai berendoi simple2 je..
Team Marhaban dari Precint 9 Putrajaya..


Ni lah Ziqri yang di raihkan..
Budak tecik ni jadi tumpuan selalu ye.. :D
Comel je dia pakai kopiah besar ni.. HEHEHEHE!!~


Menu haritu mesti lah kambing kan..
2 ekor kambing golek habis..
Tapi syg, sy tak reti makan kambing.. Y___Y
Eshat cakap kambing golek ni sedap.. Tak bau lah kambing tu nye.. Camtu lah..


View dari beranda rumah pak uda(pakcik eshat)..


Pagi majlis, lepas zohor ada makan2 untuk kawan2 parents Ziqri pulak..


Dengan kakNgah..
Macam best pulak tengok KakNgah pakai tudung macam ni.. HIHIHI!!~


Kebetulan pakai baby blue..
Kena pulak dengan tema.. WEHUUUU!!!~


Ziqri dah 4bulan..
Dan pandai kalau agah2 dia, die senyum balik kat kita..


Kalau boleh, 4 4 jari dia nak masuk kan dalam mulut dia.. HEHEHE!!~


Dan last..
Doorgift Majlis Aqiqah & Kesyukuran Ziqri, dapat buku Yassin..
Semoga membesar dengan sihat Ziqri.. Amin...

Love, Rina Ellisa

2 comments:

  1. Hi, singgah blog ni!

    kita suka tgk org yg pakai braces, sweet :')
    hehe

    ReplyDelete