Followers

Tuesday, 10 September 2013

Meet Up Khayyirah Amaraa.

Hi & Assalammualaikum..

7 Sept 2013 (Sabtu), Restoran Laman Aiman Kg Baru



Akhirnya. dapat pon jumpa Khayyirah Amaraa (princess Jijie & Fiza)..
Dah 4bulan pon awak Amaraa.. Baru aunty & uncle dapat jumpa.. HEEEE!!~ :p

Kebetulan Jijie & Fiza ada wedding kat Shah Alam, petang sabtu dah singgah umah..Jumpa atuk nenek.. 
Diaorang dari JB.. Sekali jalan la kalau nak singgah2.. Dulu duduk Penang, takdan nak singgah2..
Jijie pon tak pernah lagi bawak wife dia jumpa Atuk Nenek.. 
Sekali bawak jumpa, dah ada anak sorang dah.. HIHIHI!!~

Malam jumpa Jijie,Fiza & Amarra kat KL..
Bukan nya selalu diaorang dapat datang sini.. 
Eshat penat2 balik keje pon, ajak jugak jumpa..
Balik kena drive kereta.. Eshat nak tidoq.. WUHUHUUU!!~

Amaraa & Uncle Eshat

Time sampai je, Amaraa tengah sedap tidur.. Sian dia.. Penat ye berjalan siang tadi..
Lepas tu terjaga.. Tu yang dapat gomol2 kejap..


Dia start merengek2 dah.. Nak tido balik..
Dah bosan agaknye kena gomol2 dengan kitaorang.. HEHEHEHE!!~

Alaaa.. gambar ni Uncle & Amaraa gerak2 la..

Cepat2 amek gambar.. Dia dah merengek..
Tu yang gambar shake2..

Yang ni aunty nurul pulak gerak2.. hadooii!!

Dia dah start nangis, baru bagi kat Mummy dia.. 
Selagi dia tak nangis, selagi tu la bergambar.. HEKHEKHEK!!~

Tq Fiza & Jie dapat lepak sama2.. Walaupon sekejap je..
Nanti diaorang dah pindah KL, boleh lepak2 selalu.. Yeayyyyyy!!!~

Love, Rina Ellisa

No comments:

Post a Comment