Followers

Monday, 2 September 2013

Sunday With Eshat's Family.

Hi & Assalammualaikum..

1 Sept 2013 (Ahad), Taman Kota Cheras

Pagi2 dah kena gegar dengan eshat..
Suruh bangun bersiap.. Kena ikut pergi kenduri sedara dia kat cheras..
Lepas pada kenduri kat cheras, konon nak pegi Tweet Up kat seremban..
Dah jumpa sepupu sepapat dia, takde makna dah nak pergi seremban tu..
Plus mak membebel cakap tiap2 minggu nak pergi senawang/seremban.. HUHUHU!!~

Sampai2 je, mak & pak sedara eshat semua dah ada.. Atuk nenek pon ada..
Ada yang tengah makan.. Dah siap semua mengisi perut, duduk ramai kat bangsal(tempat parking kereta)..
Yang kahwin ni pangkat atuk dengan eshat..
Bapak pengantin adik beradik dengan atuk tapi lain mak..
Macam tu lah yang di explain kan kat saya..
Kena tau serba sikit lah sedara mara sebelah eshat.. Nanti senang.. WEEE!!~


Macam family gathering pulak dah ahad aritu..
Adik beradik mak semua ada.. Cuma sepupu eshat jela tak semua ada..
Tumpuan haritu dah kenit comil ni, Ziqri.. Little cousin dalam family ni..
Kejap2 orang amek gambar dengan dia, kejap2 orang gomol dia..
We olls pon nak tumpang popular bergambar dengan Ziqri.. HAHAHA!!~

Me, KakNgah(kakak eshat) & Baby(sepupu eshat)

Family diaorang ni suka bergambar.. Best!
Takde la segan silu sy nak bergambar jugek.. HEHEHE!!~


Duduk borak2, dah agak2 bosan semua, baru balik..
Atuk nenek nak duduk lama sikit.. Kenduri adik beradik kan.. Biasa lah tu..
Faten & abang iwan sampai lambat.. Tak dapat bergambar sama..


Ziqri & Eshat

KakNgah & Ziqri

Suke ye Ziqri orang dukung2.. Letak dalam stoller balik, nangis.. HAHAHA!!~


Last baru letak gambar pengantin..
Ni pon main amek je.. Tu rupa pengantin camtu.. HEWHEW!!~
Pelamin simple but nice..
Sekarang pelamin memang dah tak pakai panel2 lagi ke?? Just letak tirai kain je kat belakang???

Love, Rina Ellisa

1 comment: