Followers

Thursday, 19 September 2013

Wedding Preparation : Tarikh Nikah, Sanding & Bertandang..

Hi & Assalammualaikum..


Akhirnya..
Lagi 8bulan nak kahwin baru lah decide tarikh untuk nikah, sanding & bertandang..
Kita perempuan ni punya la risau.. Yang lelaki memang suka rileks je ek??? GRRRRrrrrr!!!~

Malam tadi dah bincang dengan eshat, baru dapat kata putus..
Susah sebenarnye nak pilih date kahwin ni..
Tak semudah yang di sangka..

Kebetulan sangat bulan 4 & 5 tahun depan ramai kenalan yang akan bersalin..
Hope uolls boleh datang lah nanti majlis i.. HUKHUK!!~

Dan bulan 4 & 5 jugak adalah musim kahwin kan..
Hope takde lah kawan2, sedara mara yang kahwin bertindih tarikh nanti.. SobssSobss~

Family sy tak kesah bila pon tarikh majlis kahwin ni..
Ikot persetujuan kedua-dua bakal pengantin lah..
Kalau sy cakap bulan 4, on je bulan 4..
kalau sy cakap bulan 5, on je bulan 5..
Senang kan..
Buat ape nak serabut2 kepala fikir.. HEHEHE!!~

Dah puas gaduh2 dengan eshat, dah pusing habis boleh..
Kitaorang dah sepakat..
Keputusan nya adalah...........

Nikah : 3hb May 2014
Sanding : 4hb May 2014
Tandang : 10hb May 2014
InsyaAllah..

InsyaAllah kalau takde pape & takde aral yang melintang..
Dan takde pertukaran & takde perbincangan tarikh lagi, itu lah tarikh hari bahagia kitaorang nanti.. :)
Moga di permudahkan semuanya.. Amin..

Love, Rina Ellisa

No comments:

Post a Comment