Followers

Saturday, 21 September 2013

Welcome to FNGALLERY2013

Hi & Assalammualaikum..


Meh ramai2 tengok instagram FNGALLERY2013.. HEEE!!~ :p

Sy tolong kawan promote kan IG FNGALLERY 2013 ni..
Dia minat nak berbisnes.. Tapi tak nak mula dari mana..
So, sy create kan IG ni.. Tolong kawan-kawan mana yang mampu..

FNGALLERY2013 ni akan menjual barang2 pre order & ready made..
Antaranya handbag2 original dari overseas..
Handbag dari overseas ni, akan amek pre order..
50% dari pada harga sebenarnya kena bayar dulu..
Pasal kualiti orginal beg ni jangan risau..
Kawan sy selalu beli beg dari sana..
So, dia tau la kualiti sana macam mana..

Untuk barang-barang ready made coming soon..
Antara nya tudung.. Nanti barang2 dah sampai, sy akan post kat IG FNGALLERY2013..
Dan juga akan share kat blog ni..

Tapi, 3 handbag kat bawah ni ready stock..

Original Zara/Blue Colour/Ready Stock

Original Zara/Black Colour/Ready Stock

Original Nine West/Ready stock


Sapa nak, email sy rina_ellisa@yahoo.com

Nak tengok lagi, search instagram FNGALLERY2013..

Happy shopping guys!! :D

Love, Rina Ellisa

No comments:

Post a Comment