Followers

Wednesday, 9 October 2013

Birthday Gift, Wedding Shoes.

Hi & Assalammualaikum..

8 Oct 2013, Tuesday

Semalam bad mood dan semalam jugak macam ala2 busy day je, tetiba ada suprise dalam bonet keta.. HIKS!~ :p


Tadaaaaaaaa!!
Dapat present birthday from my fiance.. =D
Im happy girl, happy wondergirl!!! HIHIHI!!!~

Alkisahnya, weekend aritu pegi Alamanda..
Eshat nak beli barang2 mandi dia kat Watson..
Eshat masuk Watson, sy masuk kedai kasut Primavera.. HIHIHI!!~
Saje2 pusing2 tengok kasut.. Sekali nampak tag 50%, 70%.. Macam best je ni!!
Masuk, belek2 la kasut.. Try2 kasut.. KIHKIH!!~
Ada 2 jenis kasut ni sy berkenaan.. Ada less 50% lak tu.. Ni mengugat betol la..

So, macam dah lame belek2, try2, keluar la dari situ..
Kebetulan pon eshat dah abeh membeli.. Terus pegi kat dia, senyum2 kat dia.. :p
"B, boleh tak nak beli kasut kahwin sekarang? Primavera ada sales 50%" *Sambil menonong ke primavera*
"Patut la senyum2 je.. Pandai eh.."
Sy pon senggih2 jela.. :p

Masuk lagi Primavera.. Tunjuk kasut berkenan tu kat eshat.. "Cantik tak? Cantik tak pakai kahwen nanti?"
Sy pon pakai la kasut tu.. Jalan catwalk depan dia..
Lama sikit..
Eshat cakap..
"Aah cantik2.."
"Tapi colour baju sanding tak decided lagi nak warna apa?"
"Macam mana nak beli kasut kahwin?"

Sy pon pasrah jela keluar dari kedai.. -__-!
Sebab tak dapat beli kasut..

Malam tu nak tido, cakap lagi kat eshat.. Nak kasut tadi.. Kasut tadi cantik..
Eshat cakap nanti beli eh..
Rina : Nak hadiah birthdayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy...
Eshat : Ok nanti B belikan.. Saiz apa?
Rina : Saiz 4..
Eshat : Nak colour apa?
Rina : Nak colour tadi..
Hoooyehhhhhhhhhhhhh!!! Tidur senyum je malam tu.. :p

Dalam hati, macam dia ni nak pegi beli tak bawak aku je.. HAHAHA!!~
Siap tanye saiz ape semua.. Ok, kita tunggu kasut idaman sampai depan mata.. :p

Sebab hadiah birthday tak bagi lagi.. Terus mintak kasut yg dah berkenan sangat tu jadi hadiah birthday..HIHI!!~
Siap warning jangan beli lambat2, nanti saiz takde.. HUAHUAHUA!!~
Fobia keh.. Sebab masa nak bertunang aritu, ade berkenan kasut kat vincci..
Datang lagi sekali terus takde dah kasut tu.. SobssSobsss.. Dah la cantik gile kasut tu..

Lepas 2 hari dari hari kejadian, dapat dah kasut idaman hati..
Walaupon hadiah birthday tak suprise, tapi dapat jugak kasut idaman hati yg jatuh cinta pandang pertama sangat tu.. HIHIHI!!~

Cuma suprise eshat pi letak hadiah dalam bonet keta jela..
Beriya2 call konon suruh tengok kasut dia ada kat bonet tak..
Sy dapat agak dah.. Macam de something je ni kan..
Sekali, ada PAPER BEG PRIMAVERA.. Terus jerit kat situ jugakkkkkkkkkkkkkkkkk.. HAHAHA!!~

Apa pon, thanks myfiance hadiahkan kasut idaman hati ni.. Me like so much much muchhhhh!!! =D

Niat hati nak pakai time wedding nanti..
Eshat bakar line lagi.. Nak pakai time kahwen nanti ke? Lama lagi tuuuuuuuuuuu..
Sy pon cakap la, tengok la macam mana.. Kalau tak tahan lama sangat, bile2 je boleh pakai.. HAHAHA!!~

So, kalau berjaya tahan nafsu nak pakai nanti, dapatlah pakai time wedding nanti..
Dapatlah review "Wedding Shoes" ni nanti..
Kalau tak, kena la hunting baru Wedding Shoes sy.. HIHIHI!!~


Simple wish make me smile smile smile non stop la bebeh.. :p
Tapi lagi simple and sweet u wish kat i mase hari birthday i..
Sampai sekarang terngiang2 je kat telinga.. HEHEHE!!~
Thanks my love, Irsyad.. :)

Love, Rina Ellisa

4 comments:

  1. wedding shoes kita sama lah Primavera..hehe!
    tp bg saila primavera ni x best sgt..sbb dia gigit kaki :( beli mahal2 ingatkan selesa :(
    huhuhu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. la yke.. takpe2, nti rina try pakai dulu.. tengok dia gigit kaki ke tak.. kalau gigit, lepas ni jgn beli dah.. hihihi :p

      Delete